Supervrouw: Versterk je persoonlijk leiderschap

In deze training leer je krachtige keuzes maken voor je persoonlijke en professionele groei. Je neemt verantwoordelijkheid en benut je vrouwelijke kracht. Kies voor grip op vrouwelijk leiderschap en neem de regie in wat jij belangrijk vindt.

Duur 3 of meer dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 1603 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Leiderschap
9,3 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Training Supervrouw Schoonderwoerd
Overzicht

Effectieve bijdrage aan én zorg voor anderen begint bij goede zorg voor jezelf. Hoewel je dit weet, stel je regelmatig de behoeften van anderen boven die van jezelf. Waarom? En hoe kan het anders? Het is tijd om de regie over je eigen leven en werk terug te nemen.

Waarom denken we dat iedereen van ons verwacht dat we alles regelen? We kunnen zonder aantasting van ons verantwoordelijkheidsgevoel vaker ‘nee’ zeggen. Toch is er steeds die kritische innerlijke stem die beweert dat het niet goed genoeg is. Ontwikkel je mildheid en leer proactief keuzes maken vanuit je professionele waarden en authentieke kracht.

De training Supervrouw is een waardevolle investering in jezelf. Gedurende 10 weken zijn er vier trainingsdagen waarop je inzicht krijgt in jouw persoonlijke behoeften en tips om jouw werkdoelen te behalen. We motiveren en inspireren je om krachtige keuzes te maken die goed zijn voor jou als individu, en uiteindelijk ook goed zijn voor samenwerken met je collega’s of samenleven met je naasten. Je versterkt je leervermogen en zelfverzekerdheid om verbinding met jezelf te creëren en bouwt in samenwerking met anderen sterke, authentieke relaties op.

Als supervrouw neem je de verantwoordelijkheid voor je denken, voelen en doen en benut je jouw vrouwelijke kracht.

Jij wilt de regie over jouw leven en werk (terug), bewuste keuzes maken en daadkrachtig communiceren over jouw wensen. Zonder zweverigheid authentiek leven, werken en samenwerken. Hiervoor moet je inzicht krijgen in hoe spanning je energie beïnvloedt en hoe je dit kunt beperken. Wij leren je omgaan met verantwoordelijkheidsgevoel en je innerlijke kritische stem met als doel je gedrag te veranderen. Uiteindelijk zul je meer zekerheid, tevredenheid en succes ervaren én uitstralen.

6 juni 2024
"Ik heb de training als zeer fijn ervaren. Het was een veilige omgeving met een deskundige begeleiding van Marie-José en een hele fijne groep. Je kon je kwetsbaar opstellen en je ervaringen delen."
Claudia van Pernis
Inhoud programma

De 4-daagse training Supervrouw is ideaal voor vrouwelijke professionals die handvatten zoeken voor persoonlijk leiderschap. De training biedt technieken voor grip, loslaten, omgaan met schuldgevoel, evenwicht creëren en gedragsaanpassing. Het programma is zacht waar mogelijk en confronterend waar nodig, altijd met compassie voor jezelf en je omgeving.

Je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei vragen tijd, bewustwording, reflectie en oefening. Daarom duurt de training Supervrouw 10 weken, met 4 trainingsdagen op onze prachtige locatie in Utrecht met heerlijke lunch en 6 online themamodules met diverse opdrachten die je in je eigen tijd kunt doen. Hiervoor gebruiken we de online leeromgeving aNewSpring.

Resultaat

Na afloop van de training Supervrouw;

 • Weet je wat persoonlijk leiderschap voor jou betekent en welke aspecten je kunt beïnvloeden;
 • Kun je effectief omgaan met spanningen;
 • Ben je je bewust van wat en wie je werkelijk belangrijk vindt;
 • Kun je op basis van inzichten gemakkelijker professionele en persoonlijke keuzes maken;
 • Ben je in staat om proactief en met zelfvertrouwen aan te geven wat je wel en niet wilt (begrenzing);
 • Heb je geoefend met gedrag dat bijdraagt aan evenwicht en vrouwelijk leiderschap;
 • Kun je herkennen waar verantwoordelijkheidsgevoel en schuldgevoel vandaan komt en hoe je met compassie naar jezelf kijkt;
 • Heb je een actieplan om je energie, effectiviteit, productiviteit en tevredenheid te verhogen.

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • Persoonlijk leiderschap (7 Habits Covey & 6 (Psycho)logische niveaus Dilts;
 • De K.E.U.Z.E.-methode voor blijvende gedragsverandering;
 • Omgaan met spanningen en de piramide van Sonneveld;
 • Mindset en focus;
 • Persoonlijk waardenonderzoek;
 • Bewust ‘ja’ of geaccepteerd ‘nee’ zeggen;
 • Hulp vragen, schuldgevoel aanpakken en loslaten;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel beheren;
 • Zelfcompassie en mildheid;
 • Ontspanning en visualisatie
De trainers

Trainer aan het woord

Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€1189
Materiaal
€48
Accommodatie
€366
Totaal
€1603

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty