Onze werkwijze

Spiegel + speeltuin = keuzevrijheid en daardoor meer impact

Hoe fijn zou het zijn als je meer keuzevrijheid ervaart in hoe je met uitdagingen omgaat?

Wij weten hoe fijn! En daarom zijn wij graag de spiegel en de speeltuin voor onze deelnemers. Wat we daarmee bedoelen? De spiegel is scherp en gebruiken we waar nodig door te confronteren. De speeltuin staat voor het uitdagen een andere aanpak uit te proberen. Alles uiteraard op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid en op een manier die bij jou past.

Door onze werkwijze ontstaat er ruimte die ervoor zorgt dat jij meer mogelijkheden krijgt om met zaken om te gaan, meer keuzevrijheid en daarmee voor impactvoller gedrag.

We verzorgen al 30 jaar trainingen – daar hebben we zelf ook veel van geleerd. Inmiddels weten we feilloos hoe en in welke volgorde we de materie het beste kunnen aanbieden voor het ontwikkelen van ieders potentieel. Dit kunnen wij niet zonder onze backoffice. Deze staat als een huis: professioneel, accuraat en servicegericht. Zij vormt het fundament onder onze organisatie waardoor iedereen binnen Schoonderwoerd kan doen waar hij en zij goed in is.

Ook Incompany trainingstrajecten met meetbare resultaten

Van de intake tot en met de borging van de resultaten; wij stoppen veel energie in onze Incompany-trajecten. Want, naast onze opdrachtgevers, zien ook wij graag dat mensen echt verrijkt zijn door onze trainingen, ook als wij weer uit beeld zijn. Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de zichtbare resultaten. Met als grootste compliment: veel terugkerende klanten en deelnemers!

Aanvangsniveau
Voor de meeste trainingen geen specifiek aanvangsniveau vereist, indien dit wel een vereiste is dan wordt dat expliciet genoemd.

Studiebelasting
Wanneer er zelfstudie of voorbereiding wordt gevraagd word je voorafgaande geïnformeerd over de tijdsinvestering. Van de meeste trainingen kun je vooral oefenen in de praktijk verwachten. Het is aan jezelf hoeveel tijd je daar in investeert.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty