Onze werkwijze

Omdat je nooit uitgeleerd bent

Al meer dan 30 jaar levert Schoonderwoerd diensten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. We helpen mensen hun soft skills te ontwikkelen zodat ze wendbaarder worden en veerkrachtiger. Schoonderwoerd gaat voor bevlogen mensen.

Die bevlogenheid zie je ook bij onze trainers. We willen dat onze interventies duurzaam rendement laten zien in de praktijk.

Duurzaam rendement door effectieve interventies

Voor onze deelnemers zijn we de spiegel en de speeltuin. De trainingen zijn afgestemd op wie zij zijn, op wat ze nodig hebben en op het doel dat ze voor ogen hebben. We zijn scherp waar nodig, uitdagend waar het kan.

We verzorgen al 30 jaar trainingen – daar hebben we zelf ook veel van geleerd. Inmiddels weten we feilloos hoe en in welke volgorde we de materie het beste kunnen aanbieden voor het ontwikkelen van ieders potentieel.

Trainingstrajecten met meetbare resultaten

Onze opdrachtgevers zien ons als integer, betrouwbaar en professioneel. Mede omdat we veel energie stoppen in het gehele trainingstraject, van de intake tot aan de evaluatie, de nazorg en de borging van de resultaten. Want we zien graag dat mensen echt verrijkt zijn door onze trainingen, ook als wij weer uit beeld zijn.

Onze backoffice staat als een huis: professioneel, accuraat en servicegericht. Zij vormt het fundament onder onze organisatie waardoor iedereen binnen Schoonderwoerd kan doen waar hij en zij goed in is.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty