Incompany Trainingen

Maatwerk waar we trots op zijn

Hoe leuk is het om samen te leren en te groeien?

Ontdek de kracht van incompany trainingstrajecten met Schoonderwoerd, waar we een focus leggen op het stimuleren van groei en ontwikkeling binnen jouw organisatie. Of het nu op een door jou gekozen locatie is of in ons sfeervolle Landhuis in het Utrechtse Park Oog in Al, wij bieden trainingen die resultaat opleveren door echte betrokkenheid.


Waarom Schoonderwoerd?

Bij Schoonderwoerd geloven we in het leveren van kwaliteitstrainingen die een blijvende impact maken. Hier zijn een paar redenen waarom wij de ideale partner zijn voor jouw incompany trainingen:

Ervaren trainers: Onze trainers beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in verschillende sectoren en verzorgen alleen trajecten waar we echt in geloven!

Persoonlijke commitment: Wij zijn enorm toegewijd aan het behalen van concrete resultaten voor jouw organisatie. Daarom werken we met korte lijnen tussen de organisatie en de trainer, uiteraard ondersteund door ons professionele hoofdkantoor.

Praktische nuchterheid: Onze benadering is praktisch en nuchter, gericht op het koppelen van theorie aan de praktijk voor duurzame resultaten.


Hoe bereiken we samen succes?

Bij Schoonderwoerd streven we ernaar om trainingstrajecten tot een succes te maken door middel van diverse leervormen en een aanpak op maat:

Verschillende leervormen: Wij passen verschillende leervormen toe om het optimale resultaat binnen jouw organisatie te behalen.

Online omgeving: Via een gepersonaliseerde online omgeving kunnen deelnemers zich voorbereiden en aan de slag gaan met online oefeningen.

Praktijkgerichte aanpak: Tijdens de trainingsdagen staat het praktisch toepassen van kennis centraal. Wij fungeren als spiegel en speeltuin, waarbij onze werkvormen flexibiliteit en plezier in het werk bevorderen.

 

Heb je een opleidingsvraag?

Bel via tel. 030-2934899 of mail naar info@schoonderwoerd.nl en we bespreken graag hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie, afdeling of team!

 

Wil je weten hoe onze trainers, medewerkers in hun kracht zetten?

Klik op onderstaande thema’s:

1. Communicatie, Persoonlijk leiderschap & Effectiviteit

2. Talentprogramma’s & Traineeships

3. Sociale veiligheid binnen organisaties/
   grensoverschrijdend gedrag

4. Actieve teamdagen

5. NLP – Neuro Linguïstisch Programmeren

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty