Marie-José Huffmeijer

Trainer

"Niets heeft betekenis, behalve die je er zelf aan geeft."

Ik ben nieuwsgierig, sportief, en blijvend geïntrigeerd door mensen. Hun gedrag, samen met de verhalen hierover, blijven uitermate boeiend. Als persoonlijke coach en trainer heb ik er plezier in mensen verder te helpen met wat ze eigenlijk willen, maar soms niet weten, en vaak niet doen. Mijn missie is: ruimte creëren bij mensen om in beweging te komen. Om zo authentieke keuzes te kunnen maken, en persoonlijke doelen te halen in werk en het leven. Met als resultaat: energieke en effectieve mensen, teams en organisaties.

Mijn werkstijl is vertrouwenwekkend en persoonlijk. Kritisch en speels confronteer ik. Respectvol bespreek ik de kwetsbare kanten van mensen, waarmee zij vervolgens vanuit hun eigen verantwoordelijkheidsgevoel effectiever kunnen zijn in hun werk. Of meer balans kunnen creëren in hun leven. Om dit alles te bereiken probeer ik zelf te werken en te leven vanuit de waarden authenticiteit, vrijheid en verbondenheid.

'Tussen deze bedrijven door' heb ik 3 kinderen gekregen. Ook hen proberen we op te voeden in vrijheid en verbondenheid met zichzelf, anderen en hun omgeving. Als ervaringskundige is de training Supervrouw dus op mijn lijf geschreven. De uitdaging ligt continu op het in de lucht houden van de ballen die ik belangrijk vind, en accepteren dat ik hierdoor ook dingen moet (los)laten.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty