NLP Refresh Masterclass

Verrijk jouw NLP- kennis en houd je brein en je fysieke zijn in balans. Ervaar een plezierige wisselwerking tussen de NLP-wereld (brein) en de Oosterse welzijnswereld (zijn). Ervaar meer flexibiliteit in de omgang met uiteenlopende mensen.

Duur 2 dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 12
Investering € 959 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Communicatie & samenwerken
Overzicht

Krachtige NLP structuren aangevuld met meer info en balans in/ uit je lijf, dat is de NLP Refresh Masterclass. Gun jezelf deze refresh op het NLP-gedachtegoed.

Met NLP 1 heb je inzicht gekregen in jouw gedragspatronen en ervaren hoe je in uiteenlopende situaties de baas over je eigen energie en communicatie blijft. Met de NLP Refresh Masterclass verrijk je jouw NLP-kennis en werk je aan je mentale en fysieke balans. Met nieuwe tools voor meer flexibiliteit in jouw communicatie, regie op jouw energie en resultaten en daarmee  krachtige grip op je ik.

Breng je brein en je zijn in balans

Met de NLP Refresh Masterclass geef je jouw NLP-kennis een flinke update en leggen we ook de link met alles onder jouw spreekwoordelijke waterlijn. . Je ervaart waarom NLP en het werken met je lijf/fysiologie zo goed samengaan. Je ontdekt de plezierige wisselwerking tussen de krachtige structuren uit de NLP-wereld (brein) en toegankelijke oefeningen uit de Oosterse welzijnswereld tai chi, yoga en Qigong  (zijn). West meets East. Hiermee hef je mentale en fysieke blokkades op waardoor je steviger in je schoenen staat. Door persoonlijk leiderschap over je brein én je zijn kan je jouw behoeften volgen en doelgerichter communiceren. Je hebt weer nieuwe tools voor meer regie en grip op je ik om krachtig en impactvol jouw resultaten te behalen.

5 maart 2024
“Het is fantastisch om zelf op een plezierige manier te ervaren waarom NLP en werken met je lijf zo goed samengaan. Je bent meer in contact met je lijf en hebt daarmee een prachtige tool in handen voor impactvolle communicatie”
Sandra Dijke-Jongepier Trainer
Inhoud programma

Meer flexibiliteit in en impact met jouw communicatie

We combineren twee assen om je brein en zijn in balans te brengen. Je ontdekt de plezierige wisselwerking tussen de krachtige structuren uit de NLP-wereld (brein) en de inspirerende  oefeningen uit de Oosterse welzijnswereld tai chi, yoga en Qigong  (zijn). Deze oefeningen zijn voor iedereen uiterst toegankelijk en je hebt er geen enkele vorm van ervaring voor nodig. Kort gezegd: Je bent beter in contact met je lijf: alles wat er onder de spreekwoordelijke waterlijn zit bij jou en zet dit krachtig in bij het behalen van jouw doelen.

West meets east: super effectieve combinatie NLP + fysiologie

Als je rationele (denken) en emotionele brein (voelen) beter verbonden zijn, kunnen ze beter samenwerken. Iedereen herkent het wel dat je gesprekken vastlopen, omdat het ene rationele hoofd  met het andere rationele hoofd van jou, vooral op inhoud, in gesprek is. Communicatie wordt pas écht doelgericht als je ook onder de spreekwoordelijke waterlijn contact met elkaar kunt maken. Dat je in het gesprek door hebt waar het nu werkelijk over gaat, dat je elkaar werkelijk begrijpt, dat je door contact met je lichaam weet wat je wilt en dat ook makkelijker kunt uiten. Dan gaan communiceren en samenwerken opeens hand in hand.

Uit het NLP-communicatiemodel blijkt ook dat jouw lijf/fysiologie erg bepalend is voor jouw stemming. Je écht bewust zijn van spanningen en blokkades in je lijf die maken dat je in een niet helpende stemming bent/komt is daarom super effectief. Na deze bewustwording is het natuurlijk tijd voor actie. Wat heb jij in je lijf te doen (letterlijk welke bewegingen) voor meer in het NU zijn en daarmee meer connectie met jouw omgeving? Wat heb je mogelijk te benoemen?  Meer rust in je lijf en daarmee in je stemming en hoofd maken dat jij supergeconcentreerd en gefocust kunt doen en communiceren wat voor jou belangrijk is.

Persoonlijke, plezierige én praktische training

Voor de aanvang van de Masterclass word je gevraagd na te denken over jouw focus voor de training en wat er mogelijk nog in de weg zit om dat te bereiken. Daarnaast vragen we je de week voor aanvang eens wat meer aandacht te richten op jouw lijf. Vooraf vragen we je een vragenlijst in te vullen om te kijken hoe het met jouw lichaamsbeleving en de mate van aandacht voor je lijf zit.  Op de eerste dag gaan we aan de slag met jouw focus. En hoe je mogelijke blokkades hierop kan verzachten. De tweede dag staat in het teken van meer contact met jezelf en daardoor doelgerichter contact en communicatie met de ander. Je leert wat er nodig is om op voor jou spannende momenten dicht bij jezelf te blijven en daarmee impactvol te blijven in jouw omgeving.

We reiken alles op een persoonlijke en praktische manier aan. De manier waarop de trainers de NLP-theorie en Oosterse wijsheden van tai chi, yoga en Qigong uitleggen, nodigt je direct uit om het je eigen te maken en te vertalen naar jouw persoonlijke situatie. Na elke bijeenkomst kijk je terug naar deze praktische toepassing om met het geleerde vooruit te kunnen. Door te werken in kleine stapjes maak je grote veranderingen behapbaar en toepasbaar. Op een plezierige manier word je een spiegel voorgehouden die jou helpt om een effectiever gesprek met jezelf en anderen te voeren. Om zo je eigen koers te vinden.

Groepssamenstelling

Je volgt deze training in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers. Allemaal met diverse achtergronden, uitdagingen en werkvelden. Zo leer je situaties vanuit verschillende invalshoeken kijken en kun je oefenen met uiteenlopende type mensen met ieder hun eigen perceptie van de wereld. De trainers zorgen voor een omgeving en setting waarin je je vertrouwd en veilig voelt.

Resultaat

Door de balans weet je na deze NLP Refresh Masterclass wat belangrijk voor je is, ben je meer in contact met jezelf, zit je lekker in je vel, heb je hernieuwde energie, betere focus en kijk je op een andere manier, vanuit respect en begrip, naar jezelf en je omgeving. Jouw communicatie is verbeterd vanuit meer contact met jezelf. Als je meer kan voelen, krijg je toegang tot meer informatie over wat werkelijk belangrijk voor je is en creëer je daarmee meer keuzevrijheid in het omgaan met voor jou nog niet zo makkelijke situaties. Je bent lenig in het contact met verschillende mensen en met allerlei uitdagingen die op je pad komen. Je ziet mogelijkheden waar je voorheen blokkades voor jezelf voelde. Het helpt je weer stappen te nemen op het gebied van persoonlijke groei en communicatieve vaardigheden. Je brengt jezelf in balans om je energie vol te laten stromen.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Behoeften; wat zijn jouw onbewuste waarden die jouw drive, energie, flow en motivatie geven
  • Brein en body; hoe jouw brein en lijf samenwerken of soms ook elkaar tegenwerken
  • Blokkades; welke blokkades heb je en welke bewegingen helpen jou deze op te heffen
  • Balans; wat is er nodig voor meer balans in jouw hoofd en in jouw lijf zodat jij je vol kunt storten om dingen die voor jou belangrijk zijn
  • Bewustzijn; hoe gaat het nou écht met jou? Je leert op een grondige manier in te checken bij jezelf. Hierdoor haal jij gemakkelijker uit de dag wat jij eruit wilt halen.
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€777
Materiaal
€10
Accommodatie
€172
Totaal
€959

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

11 september 2024 tot 2 oktober 2024

Toon alle lesdagen
  • 11 september 2024 09:30 tot 17:00
  • 2 oktober 2024 09:30 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty