Sandra Dijke-Jongepier

Trainer

Mijn missie als trainer en coach is het creëren van vertrouwen en energie in andere manieren om zaken aan te pakken. "Als dat wat je doet niet werkt; doe dan wat anders" klinkt logisch, maar onze zogenaamde ingesleten geitenpaadjes (ofwel patronen) zijn vaak onbewust. Ik zet mezelf in als spiegel en speeltuin. Confronterend en uitnodigend. Op basis van intuïtie, humor, enthousiasme en energie. Rekening houdend met hoe het brein werkt. Het doel? Samen nieuwe routes ontdekken, die je stiekem allang in je had!

In 2004 studeerde ik af aan de Erasmus Universiteit - Bedrijfskunde. De tien jaar die volgden ben ik werkzaam geweest in verschillende marketing functies binnen KPN en Carglass. Altijd aan de slag op het snijvlak van marketing en psychologie - wat drijft de klant?

Naast deze banen ontdekte ik al snel dat ik ook veel energie krijg van het coachen en verbinden van mensen. Een certificering Myers Briggs Type Indicator (MBTI) en opleidingen in (ontological) coaching & NLP volgden. De afgelopen jaren heb ik al velen NLP- en Communicatietrainingen mogen verzorgen, teamdagen gefaciliteerd & mensen gecoacht.

Naast dit mooie werk ben ik graag op een zeilboot te vinden met mijn man en twee kleine mannen. Als we hier niet zijn, sta ik graag in de keuken iets lekkers te maken voor vrienden en familie.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty