Cristina Hoogewind van Aalst

Trainer

Je voelt je goed als je in balans bent, fysiek en mentaal. Als trainer en coach maak ik voor iedereen een gebalanceerde lifestyle toegankelijk. Ik denk, doe en werk altijd vanuit de interactie tussen hoofd en lijf en vanuit de interactie tussen bewustzijn en beweging. Mijn motto: breng bewustzijn in je beweging en beweging in je bewustzijn. Die wisselwerking vind ik prachtig en krachtig tegelijk. It’s all about balance.

In mijn begeleiding houd ik ervan om het beste van verschillende werelden te combineren om mensen het allerbeste te kunnen bieden. Omdat elke persoon anders is, wil ik met die combinatie altijd maatwerk bieden. Hoe persoonlijker, hoe effectiever. Door de jaren heen heb ik in mijn eigen praktijk ontdekt dat juist de combinatie van technieken en oefeningen verrassende inzichten en vernieuwende resultaten oplevert.

Mijn medische, sportieve en creatieve achtergrond zie je terug in mijn trainingen. Ook vind je inzichten en oefeningen uit de Oosterse welzijnswereld zoals tai chi, yoga en Qigong in mijn toolbox. Ik werk vanuit persoonlijke mogelijkheden en laat op een plezierige manier eigen grenzen ontdekken en verleggen. Door te ervaren wat je echt voelt, wilt en kunt. Door te werken aan je mentale en fysieke kracht. En door vanuit contact met jezelf jouw behoeften te volgen en doelen te behalen.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty