Management van sterke eigenschappen met LIFO

LIFO® staat voor Life Orientations: waar sta je en waar wil je heen? Door je eigen voorkeurstijl te onderzoeken en die van de ander, ontdek je hoe je het beste kunt samenwerken door elkaars sterktes te benutten.

Duur 1 dag
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 797 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Persoonlijke effectiviteit
10 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Training Management van sterke eigenschappen met LIFO Schoonderwoerd
Overzicht

Ontdek met de LIFO® methode jouw gedragsstijl. Wat is jouw voorkeurstijl en hoe uit zich die in je handelen en in je contact met anderen? Door je hiervan bewust te worden kun je effectievere keuzes maken in de samenwerking met anderen, zodat je kwaliteiten beter tot hun recht komen.

Ontwikkel je persoonlijke kracht met LIFO®

Met de LIFO® vragenlijst krijg je op een presenteerblaadje wat jouw kracht is en dus wat jou energie oplevert. Daarnaast ga je begrijpen wat de reden is dat bepaalde zaken, maar ook bepaalde personen je energie kosten.

De training Management van sterke eigenschappen met LIFO® richt zich op drie essentiële vaardigheden:

  • inzicht in je persoonlijke gedragsstijl. Je leert ‘m nog beter toe te passen en productief te maken;
  • begrip en respect voor het gedrag van anderen, ook als zij een andere gedragsstijl dan jij prefereren;
  • beter en productiever te werken in teamverband.

Wil jij meer weten over jouw sterke eigenschappen en hoe die tot z’n recht komen in een samenwerking, ongeacht of je medewerker of leidinggevende bent? Met de LIFO® methode vergroot je op constructieve wijze je invloed, waardoor je meer bereikt en authentiek je werk kunt doen.

Inhoud programma

Aan de hand van ervarend leren maken we je bekend met een manier van kijken naar en omgaan met gedrag. Dit wisselen we af met korte theoretische uiteenzettingen. Je gaat op speelse wijze de verschillen met anderen ontdekken en ervaren. Je krijgt stevige handvatten mee om de verschillen met anderen in de praktijk te leren overbruggen. Tijdens de training bepalen we hoe uniek je bent. Natuurlijk is iedereen uniek, maar er zijn duidelijke verschillen. Iedereen heeft zijn eigen manier om energie op te doen, informatie op te nemen en te verwerken, beslissingen te nemen en zijn leven te organiseren.

Resultaat

Na deze training ben je je bewuster van je sterke kanten. Je begrijpt hoe uniek je bent en hoe uniek anderen zijn. Je hebt je mogelijkheden beter leren kennen en inzicht gekregen in jouw wijze van samenwerken. Ook het inzicht in hoe jouw gedrag door anderen geïnterpreteerd wordt, zal kwartjes bij je laten vallen. Dat schept mogelijkheden voor een effectievere samenwerking.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Je gaat je voorkeursgedragsstijl ontdekken via de LIFO® vragenlijst;
  • Een persoonlijke LIFO® profielbeschrijving die inzicht geeft in jouw voorkeursgedrag, je hulpstijl en je minst geprefereerde gedragsstijl, in verschillende situaties;
  • Hoe handel je in je comfortzone, en hoe in een situatie met conflict en stress?
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€502
Materiaal
€204
Accommodatie
€91
Totaal
€750

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

5 september 2024

Toon alle lesdagen
  • 5 september 2024 09:30 tot 17:00

28 november 2024

Toon alle lesdagen
  • 28 november 2024 09:30 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty