Voorbereiding training Focus- en timemanagement bij Schoonderwoerd

Leuk dat je meedoet aan de training Focus- en timemanagement!

 

Voorbereiding:

In alle trainingen bij Schoonderwoerd breng je een groter deel van de tijd door met ‘leren-door-te-doen’ dan aan het leren van theorieën. De training is praktisch, persoonlijk en zeer interactief. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat omdat je het geleerde ook meteen leert toepassen. Het succes van dit leren-door-te-doen is ook afhankelijk van jouw inbreng. Jouw persoonlijke leerdoelen lopen bij Schoonderwoerd als een rode draad door de training. Jij hebt een grote invloed op het rendement van de training door actief de koppeling te maken tussen de aangereikte thema’s en jouw dagelijks leven. Dit begint bij het kijken naar wat je op dit moment goed afgaat en wat je beter zou kunnen doen.

 

Daarom vragen wij jou als voorbereiding onderstaande opdracht uit te voeren. Neem je uitwerking mee naar de training, het vormt een belangrijk deel van het programma.

 

  1. Je houdt van een gemiddelde (werk)week een 24-uurs logboek bij. Benoem zowel de activiteit als de tijdsduur.

 

Voorbeeld:

07.00-08.00          opstaan en klaar maken voor de dag

08.00-09.00          reizen naar werk

09.00-09.45          opstarten van het dagprogramma

09.45-10.15          overleg met collega

10.15-11.00          verwerken van e-mail

11.00-12.30          teamoverleg

Enz.

 

  1. Aan het einde van de dag waardeer je deze dag met een cijfer van 1 tot 10. 1= slechter kon niet omdat .. / 10= superdag, alles liep op rolletjes doordat..

 

Bonusvraag:

  1. Een week bestaat uit 7 x 24 = 168 uur. Stel, je krijgt er 1 uur bij, hoe zou je dit uur willen invullen?

 

Klik hier om deze pagina te downloaden als pdf.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@schoonderwoerd.nl of bel ons op 030-2934899.

Tot snel!

 

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty