NLP

Meer regie pakken en doelgerichter communiceren als team met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
Word een meer flexibele, stevige en ontspannen gesprekspartner voor alle afdelingen om jullie heen. Ga als team aan de slag met NLP om meer regie te houden over de manier waarop jij reageert op je omgeving. Leer doelgerichter en met begrip te communiceren en neem mensen mee in je verhaal. Creëer daarnaast een gemeenschappelijke taal als team vanuit NLP om elkaar hier scherp op te houden.

In een op maat gemaakte training neemt een internationaal gecertificeerde trainer jullie mee door de wereld van NLP. Jullie krijgen praktische handvatten om betrokken, concreet en doelgericht te communiceren met anderen. Je leert alles over het effect van jouw mindset, ideeën en overtuigingen op je dagelijkse manier van doen, voelen en denken.

Nieuw gedrag voor succesvollere ervaringen
We koppelen de theorie aan de uitdagingen van het team, zodat jullie de stof makkelijk kunnen betrekken op de eigen werkcontext. De trainer legt je de NLP-theorie haarfijn uit, maar geeft je vooral veel ruimte om te oefenen. Jullie krijgen een spiegel voorgehouden die helpt effectiever te communiceren en de eigen koers te vinden. Hierbij maken we steeds de vertaalslag naar jullie werkcontext.

Jullie zullen als team gegarandeerd merken dat het nieuwe gedrag jullie succesvollere ervaringen opleveren. Deze successen zijn de beste reminders om met NLP door te blijven gaan!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty