Balans in werk en privé – online workshop

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt, en dat je niet voldoende toekomt aan wat echt belangrijk is? De online workshop Balans in werk en privé is voor iedereen die wil leren om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Duur 2 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 9
Investering € 149 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Vitaliteit & werkplezier
Online training Balans in werk en privé Schoonderwoerd
Overzicht

Kom je om in het werk en heb je te weinig tijd voor vrienden en familie? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt, en dat je niet voldoende toekomt aan wat echt belangrijk is? Zou je meer willen sporten, maar heb je geen gaatje in je agenda? Tijd om iets te doen aan de verdeling tussen werk en privé!

Deze workshop is geschikt voor iedereen die wil leren om een goede balans te vinden. Je hebt een hectisch bestaan, misschien een stressvolle baan of je combineert werk met de zorg voor kinderen.

Inhoud programma

In de workshop ‘Balans in werk en privé’ leer je hoe je een goede balans kunt aanbrengen tussen alle dingen in je leven die belangrijk zijn. Er valt vaak veel te winnen door dingen beter en bewuster te organiseren en de juiste prioriteiten te stellen. Een goede balans zorgt ervoor dat je niet alleen de dingen doet die nodig zijn voor je werk, maar ook voldoende tijd hebt voor jezelf, ontspanning en sociale contacten. Door de regie te nemen op al die terreinen van je leven kun je een gezond evenwicht creëren. En het mooie is: door meer aandacht te besteden aan je privéleven, presteer je uiteindelijk ook beter in je werk!

Live en interactief

De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

Na het volgen van deze workshop:

  • kun je benoemen hoe je balans kunt aanbrengen tussen je werk-en-privéleven;
  • heb je inzicht in wat jouw tijdvreters zijn;
  • heb je inzicht in hoe je activiteiten kan managen waardoor je meer tijd over hebt;

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • Wat verstaan we onder werk-leven balans?;
 • Hogere productiviteit door een effectieve planning en organisatie;
 • Managen van keuzes;
 • Effectief managen van een duurzame balans in werk en privé.
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€149

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

12 juni 2024

Toon alle lesdagen
 • 12 juni 2024
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty