Sociale veiligheid binnen organisaties / grensoverschrijdend gedrag

Bij Schoonderwoerd bieden we op maat gemaakte incompany trainingen aan die zich richten op veiligheid binnen organisaties en het omgaan met grensoverschrijdend gedrag. We begrijpen het belang van een veilig werkklimaat voor alle medewerkers en het belang van een helder beleid om adequaat om te gaan met het gedrag van klanten.

Heldere interne afspraken en communicatielijnen
Onze trainingen zijn ontworpen om medewerkers te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om veiligheid binnen de organisatie te waarborgen en effectief om te gaan met situaties van grensoverschrijdend gedrag. Vanuit onze brede ervaring adviseren we in het opzetten van heldere interne afspraken en communicatielijnen.

Het creëren van een veilige werkomgeving
Door de trainingen van Schoonderwoerd kunnen organisaties een veilige werkomgeving creëren waarin medewerkers zich gesteund voelen en weten hoe ze moeten handelen bij uitdagende situaties met klanten. Dit draagt niet alleen bij aan het welzijn van medewerkers, maar ook aan de reputatie en het succes van de organisatie.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty