Dennis Rood

Dennis Rood

Trainer

Vol energie en passie help ik mensen als prestatiepsycholoog om het beste uit zichzelf te halen. Na mijn studie psychologie en wist ik dat ik iets wilde doen met mensen. Na een keer voor een groep te staan als vrijwilliger tijdens deze studie merkte ik dat spreken me goed af ging. In het trainersvak kan ik beide passies combineren.

Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijzelf te verbeteren en verbreed graag mijn blik. Ik geniet ervan om als generalist vanuit verschillende hoeken mijn trainingen aan te vliegen. Zo heb ik een achtergrond uit de sport- en prestatiepsychologie die ik bijvoorbeeld kan combineren met mijn opleiding als reservist wat ik mooi kan aanvullen met mijn coördinerende rollen in verschillende organisaties. Door mijn brede achtergrond kan ik goed inspelen op de verschillende visies en achtergronden van de deelnemers in mijn trainingen.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty