Voorbereiding training Strategisch Beïnvloeden en Adviseren bij Schoonderwoerd

Leuk dat je meedoet aan de training Strategisch Beïnvloeden en Adviseren!

 

Voorbereiding:

In alle trainingen bij Schoonderwoerd breng je een groter deel van de tijd door met ‘leren-door-te-doen’ dan aan het leren van theorieën. De training is praktisch, persoonlijk en zeer interactief. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat omdat je het geleerde ook meteen leert toepassen. Het succes van dit leren-door-te-doen is ook afhankelijk van jouw inbreng. Jouw persoonlijke leerdoelen lopen bij Schoonderwoerd als een rode draad door de training. Jij hebt een grote invloed op het rendement van de training door actief de koppeling te maken tussen de aangereikte thema’s en jouw dagelijks leven. Dit begint bij het kijken naar wat je op dit moment goed afgaat en wat je beter zou kunnen doen.

 

Daarom vragen wij jou als voorbereiding onderstaande vragen van tevoren te beantwoorden, zodat we meteen aan de slag kunnen gaan tijdens de training. Bij punt 3 moet je een vragenlijst downloaden over stijlen van beïnvloeden. Deze neem je zelf (ingevuld) mee naar de training.

 

  1. Wat doe je

Wat is je functie en de globale inhoud van je werk?

 

  1. Leerwensen

Wat zijn 2 situaties waarin je jouw invloed zou willen vergroten of je rol als adviseur steviger wilt neerzetten?

 

  1. Vragenlijst

Vul ook deze vragenlijst in en neem de uitslag mee naar de training. Je kunt deze vragenlijst printen of jouw antwoorden op een kladje noteren en daarna je scores uitrekenen.

 

 

Wil je jouw antwoorden op vraag 1 en 2 meteen of uiterlijk een week voor aanvang van de training rechtstreeks naar je trainer mailen: berendwolffenbuttel@schoonderwoerd.nl.

Klik hier om deze opdrachtbeschrijving te downloaden als pdf.

Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via info@schoonderwoerd.nl of bel ons op 030-2934899.

 

Bedankt voor je reactie en tot snel!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty