Gratis kennismakingsavond Effectief Beïnvloeden

Wil jij graag jouw invloed vergroten? Schrijf je dan in voor de kennismakingsavond Beïnvloeden op 5 april in het Landhuis in de stad in Utrecht. Deze workshop is gratis, bij de verplichte velden met factuurgegevens kun je 'nvt' invullen.

Duur 1 uur
Soort training Klassikaal
Landhuis in de stad Utrecht
Overzicht

Invloed uitoefenen doen we de hele dag, maar wat maakt sommige mensen nou effectiever dan anderen? Welke keuzes maken ze in communicatie zodat er iets wordt gedaan met hun inzichten, argumenten of advies.

Inhoud programma

Tijdens de kennismakingsavond Beïnvloeden kun je al je vragen stellen aan onze trainer Berend Wolffenbuttel. Op een interactieve manier laat hij je kennismaken met de mogelijkheden en technieken op het gebied van beïnvloeding. Je krijgt direct een aantal praktische tips mee en ontdekt wat de mogelijkheden zijn om voor jouw als professional op operationeel en strategisch niveau meer voor elkaar te krijgen.
Al meer dan dertig jaar trainen wij bij grote bedrijven als KPN, Rabobank en verschillende gemeentes en we delen onze kennis en ervaring graag ook met jou.

Meld je nu aan voor de Kennismakingsavond Beïnvloeden op woensdag 5 april om te onderzoeken wat deze beïnvloeding jou kan opleveren. Je vindt de aanmeldingsknop bovenaan deze pagina.
De informatieavond vindt plaats in ons fijne Landhuis in de Stad, Park Oog in Al 1 in Utrecht. We starten om 19.30 uur en zullen tot ongeveer 20.45 uur bezig zijn.

De trainers Deze training wordt gegeven door
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty