Rosanne Tullemans

Trainer

Mijn grote passie is het ontwikkelen van mensen. Ik ben altijd bezig om mensen 1:1 te coachen en om leiders en teams effectiever met elkaar te laten samenwerken. Ik ga met anderen op zoek naar hun potentieel en talenten, onderzoek wat ze tegenhoudt om deze talenten volledig te gebruiken en help ze dan de weg vrij te maken om ze tot volle uiting te laten komen.

Ik heb meer dan 15 jaar gewerkt als HR-professional in verschillende grote internationale organisaties. Ik had steeds minder tijd voor de ontwikkeling van mensen en hield me met name bezig met processen, reorganisaties en ontslagrondes. Ik wilde weer bezig zijn met mensen om ze in hun kracht te zetten, verbinding laten maken met zichzelf en anderen. En dat is nu precies wat ik doe als team-facilitator, trainer en coach! Mijn no-nonsense mentaliteit en humor gecombineerd met een grote mate van nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik mensen de juiste praktische handvatten mee kan geven welke meteen toepasbaar zijn.

Ik woon in Brabant met mijn man, 3 fantastisch kinderen en mijn hond. Ik ben dol op koken en eten, waarbij goede koffie en chocolade niet mogen ontbreken. Ik houd van skiën en paardrijden.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty