Karlijn Wijers Schoonderwoerd

Karlijn Wijers

Hoofdkantoor

Ik zoek actief naar inspiratie en kennis, en daag mezelf uit nieuwe dingen te proberen. Mijn spontaniteit en toegankelijkheid combineer ik met professionaliteit om de ideale Karlijn-mix te creëren. Bij Schoonderwoerd krijg ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen. We zijn een coöperatie en ook mijn stem wordt gehoord en gewaardeerd. Met veel plezier werk ik aan de ondersteuning van de (online) open trainingen en de organisatie van evenementen.

Mijn ambitie is om me in de toekomst ook te ontwikkelen als (co)trainer en trainingsgroepen te begeleiden. Ik heb zelf ervaren dat er zoveel fascinerends te leren is over de mens en hoeveel rijker je leven kan zijn met een scheutje persoonlijke ontwikkeling erin. Dat breng ik ook graag over op anderen. In mijn vrije tijd is skiën mijn passie, daar kan ik me helemaal in uitleven. Het liefst deel ik dat plezier met vrienden en familie.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty