Inge Schultze

Trainer

"De eerst stap tot verandering en verdieping begint bij jezelf!"

Dit kan ik vanuit eigen ervaring en vol overtuiging zeggen. Al jong begon ik met topsport en heb ik gevoeld wat je met mentale kracht kunt bereiken. Mijn loopbaan begon als politieagent, daarna heb ik jaren undercover gewerkt en werd vervolgens binnen de politie loopbaanadviseur, trainer en coach. Na 21 jaar bij de politie te hebben gewerkt ben ik voor mijzelf begonnen en nu ben ik alweer vele jaren docent, trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei, bewustwording en communicatie.

Zowel bij het werken op straat als in het trainingsvak staat voor mij de mens en haar gedrag centraal. Ons leven valt of staat bij goede, heldere en eerlijke communicatie. Hier kan veel misgaan, maar ook veel opgehelderd worden. Zeker wanneer veiligheid en vertrouwen als bedding neergezet wordt! Dat is een van mijn kwaliteiten in trainingen en coaching.

Interesse in mens en gedrag is al vroeg in mij geboren. De bijzondere aspecten van communicatie vind ik boeiend. Mijn levenservaring en mijn sterke sensibiliteit hebben een prachtig, rijk, gevarieerd en uitdagend mens van mij gemaakt. De opleidingen bij Phoenix' waaronder de opleiding Professionele Communicatie hebben een beroepskader gecreëerd dat ik graag gebruik bij mijn werk met mensen. Dit alles heeft mij gemaakt tot de mens/coach/trainer/docent die ik nu ben.

Ik geloof absoluut dat jij als mens het verschil kunt maken. En ik kan jou helpen om zoveel mogelijk uit jezelf te halen! Met veel enthousiasme en betrokkenheid sta ik voor de groep. Ik neem je dan ook graag mee in de bewustwording van je eigen gedrag, het gedrag van de ander en de effecten daarvan.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty