Dewi Hardjono

Hoofdkantoor

Na mijn studies Personeel en Arbeid en Cultuursociologie heb ik gewerkt binnen het HRM vak. Een aantal jaar terug heb ik de stap genomen op zoek te gaan naar een functie waarin ik weer energie krijg van mijn werk. Ik heb ervaren dat ik juist in een ondersteunende rol energie en veel werkplezier haal uit mijn werkzaamheden. Een functie waarbij ik mijn dienstverlenende competenties in kan zetten, een goede relatie met collega’s en klanten kan onderhouden en bovenal (samen) kan werken met en voor een team professionals dat heel veel plezier heeft in zijn werk. Schoonderwoerd!

Privé probeer ik zoveel mogelijk actief onderdeel te zijn in het sociale leven van mijn kinderen. Ik hecht veel waarde aan familietradities en hou van ‘eropuit’ met gezin, vrienden en familie. Reizen is een welkome beleving. De rust en ruimte van natuurlijke vergezichten vind ik schitterend, de chaos en levendigheid van de stad blijven mij trekken.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty