Coronabeleid

Trainen met anderhalve meter - Schoonderwoerd - picknick lunch

Uitgangspunten

Bij de keuzes die we maken nemen we altijd de volgende punten mee als uitgangspunten:
• De trainer is niet verantwoordelijk voor de handhaving van de maatregelen uit dit protocol. Iedere aanwezige bij de training is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gedrag en acties.
• Ondanks de geldende maatregelen streeft Schoonderwoerd naar een optimaal leerklimaat voor haar deelnemers.

Wij hanteren de coronamaatregelen zoals voorgeschreven door de Rijksoverheid en de richtlijnen over het coronavirus en trainen van de NRTO.

In de volgende situaties nemen we passende maatregelen om de veiligheid te waarborgen:

Ontvangst en trainingsruimte
• De trainingsruimte wordt voorafgaand en na de training grondig gereinigd.
• Deelnemers hebben de mogelijkheid hun handen te wassen alvorens de trainingsruimte te betreden en alvorens de locatie te verlaten.
• De trainingsruimte is voorzien van hand-desinfectie-gel, papieren handdoekjes en schoonmaakmateriaal voor het reinigen van trainingsmateriaal.
• We zullen wat meer ventileren met de ramen open. Het kan wat fris aanvoelen, dus het is handig een vest of trui mee te nemen.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty