Kom In Je Kracht

Ben je klaar om uit je comfortzone te stappen, groei te ervaren en weer de regie te nemen over je werk en leven? Dan is de hooggewaardeerde training Kom in je Kracht echt iets voor jou!

Duur 3 of meer dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 1804 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Persoonlijke effectiviteit
9,4 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Training Kom In Je Kracht Schoonderwoerd
Overzicht

Kom In Je Kracht is geschikt voor jou als je tegen grenzen aanloopt en je niet weet hoe je daar iets aan kunt doen. Je hebt alle tips benut, alle cursussen gevolgd, maar niets helpt. Elke keer is daar weer die muur met steeds dezelfde vraag: en nu? Wie was JIJ ook alweer? Waarom zijn je zelfvertrouwen en je eigenwaarde zo gehavend?

Groei ligt buiten je comfort zone

Deze training lokt je uit je comfort zone en laat je drempels vervangen door groei en regie in jouw werk en leven. Vanaf de eerste minuut begint jouw groei! Deze training neemt wervelende vormen aan schudt jou uit die vastgeroeste situatie. Door een intens en intensief proces vervang je langzaam de gewoontes waarmee je hebt leren te (over)leven, door kracht, openheid en eigenheid. De trainer rekent af met excuses, kijkt door je heen, spiegelt je emoties en raakt het diepste van je ziel… zacht, indringend en duurzaam.

17 april 2020
"Geweldige training om oude patronen te doorbreken en vol energie de nieuwe in te gaan zetten. Ik geef Kom in Je Kracht een 10!"
Astrid Fijma
Inhoud programma

De training Kom In Je Kracht bestaat uit een telefonische intake en drie separate trainingsdagen met een tussenliggende periode van twee of drie weken. In drie dagen krijg je een stevige theoretische ondergrond vanuit de psychologie en de methodiek Transactionele Analyse.

Duurzaam werken aan jouw uitdagingen

Uiteraard zijn alle oefeningen en werkvormen op jouw persoonlijke leervraag en -doelen afgestemd. We sluiten de bijeenkomsten telkens af met de vraag: “Wat ga jij concreet doen met wat jij vandaag geleerd hebt?” Vervolgens ga je in de praktijk aan de slag met de nieuw opgedane kennis. Het volgende trainingsmoment evalueren we jouw handelen. Door de stappen ‘leervraag-theorie-praktijk-reflectie’ steeds te herhalen, leer je jezelf nieuw gedrag aan. Zo heeft jouw persoonlijke avontuur een duurzaam effect.

Bij deze training maken we gebruik van blended learning: een combinatie van klassikaal en online. Hiervoor gebruiken we het leerplatform: aNewSpring. Daar vind je o.a. thuisopdrachten, theorie/modellen, tips en ervaringen. Online sparren met de trainer én leren van (de processen van) andere deelnemers kan hier ook.

Groepssamenstelling

Je volgt deze training in een kleine groep van maximaal tien deelnemers. Zo is er altijd genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en het werken aan jouw leerdoelen. Alle deelnemers hebben verschillende achtergronden, uitdagingen en functies, waardoor je veel van elkaar leert.

Resultaat

Na het volgen van deze training is jouw zelfvertrouwen gegroeid en ervaar je dat openheid je kracht geeft. Je voelt je opgeruimd en staat gemotiveerder en energieker in het leven. Daarnaast:

– Ken je de factoren die jou belemmeren te zijn wie je bent en te doen wat je wilt doen.
– Kun je zonder angst uit je comfortzone komen en jezelf te laten zien.
– Kun je jouw gevoelens integreren in jouw manier van contact maken. Je voelt je opgeruimd van binnen.

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • Jouw gedrag- en denkpatronen in interactie met je omgeving en hoe je hierin verbetering kunt bereiken;
 • De methodiek Transactionele Analyse;
 • Het gebruik van excuses, drivers en afweermechanismen;
 • De kracht van het verbinden.
De trainers

Trainer aan het woord

Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€1485
Materiaal
€46
Accommodatie
€273
Totaal
€1804

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

25 september 2024 tot 13 november 2024

Helaas, deze cursus is vol. Plaats jezelf op de wachtlijst en we houden je op de hoogte.

Plaats op wachtlijst
Toon alle lesdagen
 • 25 september 2024 09:30 tot 17:00
 • 23 oktober 2024 09:30 tot 17:00
 • 13 november 2024 09:30 tot 17:00

14 oktober 2024 tot 2 december 2024

Toon alle lesdagen
 • 14 oktober 2024 09:30 tot 17:00
 • 15 november 2024 09:30 tot 17:00
 • 2 december 2024 09:30 tot 17:00

19 november 2024 tot 13 januari 2025

Toon alle lesdagen
 • 19 november 2024 09:30 tot 17:00
 • 16 december 2024 09:30 tot 17:00
 • 13 januari 2025 09:30 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty