Kom In Je Kracht

Ben je bereid uit je comfortzone te stappen om persoonlijke groei te ervaren en weer de regie te nemen over je leven? Dan is de hooggewaardeerde training Kom in je Kracht de juiste keuze.

Duur 3 of meer dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 1305.00
Categorie Persoonlijke effectiviteit
9,2 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Training Kom In Je Kracht Schoonderwoerd
Overzicht

Deze Kom In Je Kracht training is geschikt voor jou als je zakelijk en/of privé tegen grenzen aanloopt en je hebt geen idee meer hoe je daar iets aan kunt doen. Je hebt alle tips benut, alle cursussen gevolgd, maar niets helpt. Elke keer is er weer die muur met dat grote vraagteken waar je tegenop loopt: en nu? Wie was JIJ ook alweer? Waarom zijn je zelfvertrouwen en je eigenwaarde zo gehavend?

Persoonlijke groei ligt buiten je comfort zone

De training lokt en duwt je uit je comfort zone en laat je drempels vervangen door groei en regie in jouw leven. Vanaf de eerste minuut neemt de training wervelende vormen aan en is het proces van persoonlijke groei begonnen. In een intens en intensief proces vervang je langzaam je maniertjes waarmee je hebt leren te (over)leven, door kracht, openheid en eigenheid. De trainer rekent keihard af met excuses om aan de zijlijn te gaan staan, kijkt door je heen, spiegelt je emoties en raakt je… zacht, indringend, duurzaam.

Inhoud programma

De training bestaat uit een telefonische intake, drie separate dagen met een tussenliggende periode van twee of drie weken en persoonlijk mailen met de trainer.

In drie dagen krijg je een stevige theoretische ondergrond vanuit de psychologie en de methodiek Transactionele Analyse. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en werkvormen die speciaal op individuele leervraag en leerdoelen zijn afgestemd. De combinatie van werkvormen, de gedegen theoretische basis, het gebruikmaken van huiswerk en het persoonsgebonden karakter van de training maken deze tot wat het is: een persoonlijk avontuur met een duurzaam effect.

Na het volgen van deze training heb je zicht op die factoren die je belemmeren te zijn wie je bent en te doen wat je wilt doen. Je bent niet meer bang om uit je comfortzone te komen en jezelf te laten zien. Jouw zelfvertrouwen is gegroeid en je ervaart dat openheid kracht is. Je integreert gevoelens in jouw manier van contact maken. Je voelt je opgeruimd van binnen. Na Kom in je Kracht mag je doorstromen naar de tweedaagse Kom in je Kracht 2 voor verdere verdieping.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Jouw gedrag- en denkpatronen in interactie met je omgeving en hoe je hierin verbetering kunt bereiken;
  • De methodiek Transactionele Analyse;
  • Het gebruik van excuses, drivers en afweermechanismen;
  • De kracht van het verbinden.
De trainers

Trainer aan het woord

Trainers aan het woord - KIJK 1 - Marije en Pep
Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€1025.00
Materiaal
€40.00
Accommodatie
€240.00
Totaal
€1305.00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

28 oktober 2020 tot 25 november 2020

Utrecht (Schoonderwoerd)

Inschrijven
Toon alle lesdagen
  • 28 oktober 2020 09:30 tot 17:00
  • 10 november 2020 09:30 tot 17:00
  • 25 november 2020 09:30 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty