Verbetering van Veiligheid en Omgaan met Grensoverschrijdend Gedrag

Schoonderwoerd heeft de kans gehad om een middelgrote organisatie te ondersteunen bij het ontwikkelen van een programma gericht op interne veiligheid en het omgaan met grenzen bij klantinteracties. Hieronder presenteren we een overzicht van onze samenwerking en de behaalde resultaten.

In een tijd waarin veiligheid en respectvol gedrag binnen organisaties van cruciaal belang zijn, heeft Schoonderwoerd uitdaging gekregen om een middelgrote organisatie te ondersteunen bij het implementeren van een traject over ‘Veiligheid binnen organisaties en het omgaan met grensoverschrijdend gedrag’. Hieronder volgt een overzicht van onze samenwerking en de behaalde resultaten.

 

Aanpak

Schoonderwoerd heeft een op maat gemaakt trainingsprogramma ontwikkeld dat zowel gericht was op het vergroten van bewustzijn rond interne veiligheid als op het bieden van handvatten voor het stellen van grenzen tijdens klantgesprekken. Het programma omvatte interactieve workshops, rollenspelen en praktijkgerichte scenario’s om deelnemers concrete vaardigheden te bieden die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden.

Implementatie

Het trainingsprogramma werd geïmplementeerd in verschillende fases, waarbij medewerkers van zowel de binnen- als buitendienst werden betrokken. De workshops werden op locatie gegeven om een maximale betrokkenheid en interactie te garanderen, waarbij medewerkers zich individueel konden inschrijven.

 

Resultaat

Dankzij het traject over interne veiligheid en klantinteracties heeft de organisatie significante vooruitgang geboekt. Medewerkers voelen zich nu meer zelfverzekerd en competent in het herkennen van potentiële risico’s en het stellen van grenzen tijdens klantgesprekken. Het programma heeft geleid tot een cultuurverandering binnen de organisatie, waarbij respect, veiligheid en assertiviteit hoog in het vaandel staan.

Conclusie

De samenwerking met Schoonderwoerd heeft niet alleen geleid tot concrete verbeteringen op het gebied van interne veiligheid en klantinteracties, maar heeft ook bijgedragen aan het versterken van de algehele bedrijfscultuur. Het traject heeft de organisatie geholpen om een veilige en respectvolle werkomgeving te creëren waarin medewerkers gedijen en waarbij ze effectief kunnen omgaan met diverse situaties tijdens klantinteracties.

 

Onze Incompany trainingen zijn maatwerk, dus alles is mogelijk. Bel via tel. 030-2934899 of mail naar info@schoonderwoerd.nl en we bespreken graag hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie, afdeling of team! 

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty