Online werkvormen – online training

Meer impact maken in online contact? Deze training helpt je met het beheersen van verschillende werkvormen waarmee jij mensen kunt boeien. Je gaat aan de slag met direct toepasbare tips en tools.

Duur 2 dagen
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 933 (alles inbegrepen excl. BTW)
Overzicht

Inmiddels is thuiswerken de nieuwe norm. Ook nu we vaker naar kantoor gaan, zal thuiswerken een optie bijven. En daarmee is ook online vergaderen en afstemmen gemeengoed geworden. Het heeft gelukkig heel wat voordelen, maar helaas ook een keerzijde. Soms kost het veel energie en mis je de energie van écht contact.

Herken je bijvoorbeeld dat je lekker aan het praten bent in een meeting of sessie, en dan ineens merkt dat deelnemers wegkijken en de interactie minder wordt? De neiging is dan vaak om harder te gaan ‘trekken’ en meer te vertellen. Jij stopt er dus meer energie in. Het gevolg is echter: Hoe meer jij zegt, hoe stiller de deelnemers/collega’s/klanten worden. Wellicht merk je ook irritatie of onzekerheid bij jezelf.

Inhoud programma

Wat je natuurlijk wilt, is dat iedereen betrokken is en lekker actief meedenkt én doet. En dat de sfeer goed is en jij ontspannen overzicht kunt houden. En hoe fijn zou het zijn als je de energie (weer) kunt voelen in de groep!

In de training Online Werkvormen leer je een hele reeks werkvormen en ga je direct oefenen met de lesstof. Je leert werkvormen om:
– Een meeting te starten
– Betrokkenheid te vergroten
– Effectief informatie uit te wisselen
– De aandacht weer terug te halen indien deze verslapt
– Met energie en focus (meeting of sessie) af te ronden

Resultaat

Na het volgende van deze training heb je een enorme gereedschapskist aan werkvormen waarmee je jouw online werk effectiever en leuker kunt maken!

De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€933

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty