Loopbaan en Regie (individueel) – STRIPPENKAART

Wil jij (opnieuw) richting geven aan jouw toekomst? Dan is deze training op maat iets voor jou. Stuur jouw telefoonnummer en de factuurgegevens van jouw werkgever naar info@schoonderwoerd.nl dan maken wij je aanmelding gereed.

Duur 3 of meer dagen
Soort training Klassikaal
Investering € 1336 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Loopbaan & mobiliteit
Regisseur eigen loopbaan
Overzicht

“Werk draagt aantoonbaar bij aan de gezondheid en het geluk van mensen” zegt hoogleraar Burdorf. Deze training geeft jou handvatten die je weer op gang helpen en richting geven aan jouw loopbaan.

Een frisse blik op jouw loopbaan
Merk jij dat het veilige pad van de routine in je werk onder spanning staan? Zit je middenin een reorganisatie? Wil je jouw talent, drijfveren en motivatie weer eens scherp krijgen? Of misschien ben je toe aan de volgende stap en weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Tijdens deze training wordt je begeleid bij de stappen die jouw loopbaan een positieve impuls geven.

Aanmelden? Stuur jouw telefoonnummer en de factuurgegevens van jouw werkgever naar info@schoonderwoerd.nl en wij maken de inschrijving gereed.

Inhoud programma

In dit traject kijken we terug, maar vooral vooruit: wat waren je missers en wat zijn je succesverhalen? En wat kun je daarvan leren voor de toekomst? En waar sta je nu? Waarvoor kom jij met plezier je bed uit? Wat heb je aan talenten en vaardigheden in huis en waar liggen jouw (diepste) wensen en verlangens?

Wanneer we alles op een rij hebben gezet, kan er alleen maar een richting uitkomen die past bij jou en jouw persoonlijkheid. Dan bepalen de omstandigheden jou(w route) niet langer maar bepaal jij de omstandigheden!

We sluiten af met een realistisch (actie-) toekomstplan waarin de stappen die nodig zijn om jouw nieuwe plek te veroveren helder staan beschreven. Goed om te weten: bij een strippenkaart maak je tussen de gesprekken door opdrachten die een extra verdieping aan het proces geven.

Werk dat bij jouw persoonlijkheid past
Wij werken naar het (weer) in contact brengen van jouw werk met jouw persoonlijkheid, wie jij in essentie bent. Trainer Maria van de Ven luistert aandachtig, vraagt door (ook naar wat er niet gezegd wordt), denkt actief mee en geeft advies waar nodig. Ze maakt hierbij gebruik van methoden die hoofd, hart en handen met elkaar verbinden.

Resultaat
Na de training:
– Ken je jouw ambities, talenten en ontwikkelpunten op het gebied van werk.
– Heb je hernieuwde inspiratie en ideeën opgedaan over je toekomstige werk.
– Ken je verschillende manieren om interne obstakels uit de weg te helpen.
– Kun je met zelfvertrouwen en nieuwe energie aan de slag te gaan met je toekomstplan.

Een strippenkaart à 4 gesprekken van anderhalf uur kost €1257,00. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Aanmelden? Stuur jouw telefoonnummer en de factuurgegevens van jouw werkgever naar info@schoonderwoerd.nl en wij maken de inschrijving gereed.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Krijg helder wat je wilt qua werk
  • (Her)ontdek jouw talenten
  • Maak een persoonlijk actieplan
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Strippenkaart 4 Individuele gesprekken van 1,5 uur
€1336

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty