Maria van de Ven

Trainer

"There is a crack in everything. That’s how the light gets in….” - Leonard Cohen

De eerste helft van mijn werkend leven stond in het teken van hard werken en de onbewuste overtuiging dat vooral daarin volharden vanzelfsprekend was. Een persoonlijke kennismaking met het fenomeen burn-out, leidde uiteindelijk tot de ontdekking dat een werkleven ook gebaseerd kan zijn op liefde, verbinding, passie en plezier. Een geweldig inzicht dat ik graag doorgeef aan anderen.

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op het gebied van werk- en loopbaanvragen. Professionele en persoonlijke groei staat daarbij altijd voorop. Mijn manier van begeleiden is waardevrij. Ik heb niet snel een oordeel en vind niks gek. Ik kijk ook altijd naar de potentie, naar wat mogelijk is.

Door mijn opleidingsachtergrond en de nodige levenservaring heb ik snel door waar de belemmeringen zitten en waar de mogelijkheden. Het resultaat is dat mensen zich (opnieuw) bewust worden van wat ze te bieden hebben. En wat er nodig is om daadwerkelijk stappen te zetten. Met een scala aan methoden, die ik me in de loop der jaren eigen heb gemaakt (en die zowel het hoofd als het hart aanspreken) werk ik gericht toe naar antwoorden en perspectieven. Ik ga op zoek naar wat jou weer ‘in stroom’ brengt. Op zoek naar hartimpulsen en inspiratiebronnen. Daardoor krijg je feitelijk het eigen kompas weer in handen. In mijn werkwijze ervaart men mij als scherp, helder en wijs.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty