Caroline Mourits

Trainer

Ik vind het mooi om mensen uit alle hoeken van de wereld te ontmoeten en zo een kleurrijk beeld te vormen van het leven met vele kanten, en dan graag de zonnige.. Vanuit een sociale achtergrond ben via het hoger onderwijs in het trainersvak terecht gekomen.

Ik heb 12 jaar in Boston gewoond en met veel internationale bedrijven gewerkt. Terug in Nederland werk ik nog steeds online veel met internationale groepen. Daarnaast ga ik graag op locatie met groepen aan de slag; de dynamiek van live interacties is toch echt het mooiste. De thema’s waar ik het meest mee werk zijn persoonlijk leiderschap en leiderschap in organisaties.

In Boston heb ik ook met veel plezier aan een Universiteit organisatiepsychologie gedoceerd, op zoek naar manieren om het gat tussen de studenten wereld en de professionele wereld te verkleinen.

Met Schoonderwoerd heb ik altijd een band gehouden, ik ben actief betrokken geweest bij de Cooperatie toen ik nog in Nederland woonde en ben nu met veel enthousiasme weer terug. Het is mooi om te zien hoe het DNA behouden is; het persoonlijke contact met de deelnemers staat in deze organisatie voorop. En daar lever ik graag mijn bijdrage aan.

Je zult mij in Utrecht tegenkomen wanneer je de training Kom In Je Kracht gaat doen. Ook ben ik betrokken bij verschillende incompany trajecten die Schoonderwoerd mag verzorgen.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty