Feedback geven èn effectief ontvangen – online workshop

Van feedback leer je en groei je. Hierdoor zal zowel je samenwerking als je resultaat verbeteren. Maar wat zeg je wel en wat zeg je niet? En hoe zeg je dat? Tijdens deze online workshop krijg je inzicht in het geven en ontvangen van feedback.

Duur 2 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 9
Investering € 149 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Communicatie & samenwerken
9 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Online training Feedback geven en ontvangen Schoonderwoerd
Overzicht

Een leidinggevende die geen oog heeft voor jouw werkdruk. Een collega die je mateloos irriteert. Een medewerker die eigenlijk beneden de maat functioneert. Je wilt de relatie niet verstoren, maar je weet dat je iets van dit gedrag moet zeggen. Hoe pak je dergelijke situaties effectief aan? Je leert het in de online workshop Feedback geven en ontvangen.

Effectief samenwerken en professioneel groeien

Je krijgt handvatten om jouw boodschap op een andere manier over te brengen; een die bij jou past én het effect heeft dat je wilt bereiken. Je merkt dat je effectiever zult samenwerken met deze nieuwe tools. Daarnaast leer je om te gaan met feedback die je ontvangt, zodat je jezelf op professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Inhoud programma

In de workshop Feedback geven en effectief ontvangen leer je hoe je op verschillende manieren kunt zeggen wat je dwarszit. En te communiceren op een wijze die maakt dat je gesprekspartner geneigd zal zijn te luisteren, de boodschap begrepen wordt en de relatie goed blijft. Door positiever tegen feedback aan te kijken, kan je er ook anders mee omgaan. En hoe kun jij zelf je luistervaardigheden verbeteren? Hoe vind je een gezonde balans tussen feedback aannemen en er tegenin gaan? We gaan er allemaal mee aan de slag.

Deze online workshop is live en interactief, waardoor je het gevoel hebt samen in een ruimte te zitten. In twee uur leer je in kleine groep van vier tot twaalf deelnemers feedback te geven en te ontvangen, zodat jij nog meer uit jezelf en de ander haalt.

Ervarend leren en reflecteren

Na afloop van de workshop, pas je de lesstof in jouwpraktijk toe. In de dagen na de workshop geef je iemand feedback via de 4 G’s, zowel mogelijk in de vorm van advies als in de vorm van compliment. Je zult merken dat het de ander, maar ook jouzelf, veel positiviteit en motivatie oplevert. Je kunt deze of een andere collega ook vragen om feedback aan jou te geven. Ook zet je een terugblik in je eigen agenda. Een moment waarop je stilstaat bij wat goed gaat en op welke vlakken je jezelf nog verder kunt ontwikkelen.

Zodra jij actief aan de slag gaat met feedback geven en ontvangen, draag jij bij aan het vergroten van de feedbackcultuur in je team. Je creëert een open sfeer waar mensen zich vrij voelen om zichzelf en anderen verder te helpen, wat de prestaties van jouw team ten goede zal komen.

Groepssamenstelling

Deze training wordt online gegeven, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor persoonlijke begeleiding. In groepen van vier tot 12 deelnemers met diverse functies en achtergronden ga je aan de slag. Je leert thema’s vanuit verschillende invalshoeken bekijken en kunt oefenen met verschillende typen mensen. Zo weten we zeker dat we jou, ook op afstand, alle aandacht kunnen geven die je nodig hebt.

Resultaat

Na het volgen van deze workshop:

– Ken je de meest gebruikte en bewezen beste regels van feedback het geven;
– Kun je feedback formuleren volgens de feedbackregels;
– Kun je feedback ontvangen volgens de feedbackregels.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Feedbackregels en het toepassen ervan;
  • Feedback geven volgens de feedbackregels;
  • Feedback ontvangen, en vragen stellen waarmee je de kwaliteit van de ontvangen feedback vergroot.
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€149

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty