Berna Schoonderwoerd

Berna Schoonderwoerd

Trainer

Ik studeerde Bedrijfskunde en heb de master HRM afgerond. Vervolgens werkte ik ruim twaalf en half jaar bij Procter & Gamble en Coty, in diverse HR functies. Leuk om te weten: mijn vader heeft in 1987 Schoonderwoerd opgericht. Het is ontzettend leuk om hier nu als trainer aan de slag te gaan! En mijn vader is trots! Mijn passie voor vitaal en energiek leven, dreef mij ertoe aan de slag te gaan als zelfstandig leefstijl & vitaliteitscoach en HeartMath trainer. Met de HeartMath methodiek kun je jezelf een spiegel voorhouden; je zelfbewustzijn van stress en emoties wordt hierdoor verhoogt. Met de technieken kun je jezelf in optimale prestatie staat & vitaliteit brengen door afstemming van je emoties, brein, lichaam en hartritme. Daarnaast ben ik actief als HR Interim Manager. De combinatie van trainer / coach en de aansluiting met de werkpraktijk maakt mijn kennis erg breed.

Eind 2016 werd bij mij een voorstadium van borstkanker ontdekt. Gelukkig is dit goed verlopen. En zoals ik het zie, heeft elk nadeel zijn voordeel. Ik kon, en moest, me in de ‘speeltuin van energiemanagement’ begeven. Tot mijn verbazing werd ik niet alleen veel fitter (ik rende weer de halve marathon in een pr), maar ben mij een veel fijner, tevreden mens gaan voelen. Ik kwam erachter hoeveel leuker het leven kan zijn en hoeveel beter ik presteerde, zowel thuis als moeder en vriendin, als op werk, door het bewust toepassen van energiemanagement. Logischerwijs ben ik mij daar op professioneel vlak in gaan specialiseren.

Mijn missie is om mensen en organisaties te helpen de beste versie van zichzelf te zijn en duurzame topprestaties te leveren, zowel privé als zakelijk. Topperformance kan namelijk niet bereikt kan worden door management tools, tips & tricks alleen. Integraal energiemanagement is de absolute sleutel om te bloeien op de momenten en in de situaties die jij het meest belangrijk vindt. Op zowel op privé als professioneel vlak.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty