Versterking van talentmanagement en Ontwikkelprogramma voor potentials

Een omgeving creëren waarin talent wordt gekoesterd en ontwikkeld met een op maat gemaakte programma. Zo helpen we bij het aantrekken en behouden van hoogwaardig talent.

Uitdaging en doelen

Schoonderwoerd ondersteunt een middelgrote organisatie te bij het versterken van hun talentmanagement door een ontwikkelprogramma voor potentials. Hieronder presenteren we een overzicht van onze samenwerking en de behaalde resultaten, met als doel het creëren van een veerkrachtige en toekomstbestendige organisatie.

De organisatie stond voor de uitdaging om talentmanagement te optimaliseren en een effectief ontwikkelprogramma te implementeren voor potentials binnen de organisatie. Het doel was om een omgeving te creëren waarin talent wordt gekoesterd en ontwikkeld, met als uiteindelijke doel het versterken van de organisatie en het bevorderen van groei en innovatie.

 

Programma

Schoonderwoerd heeft een op maat gemaakt talentmanagement- en ontwikkelprogramma voor potentials ontwikkeld, gericht op het identificeren, ontwikkelen en behouden van talent binnen de organisatie. Het programma omvatte diverse onderdelen, waaronder projectmanagement, changemanagement, 360 graden feedback, verandermanagement, vitaliteit en timemanagement, communiceren en samenwerken, evenals boksen als metafoor.

Tijdens het programma dat ongeveer een jaar duurt werken de deelnemers in subgroepen aan projecten ze de opgedane vaardigheden direct in praktijk brengen.

 

Het effect voor de organisatie

Dankzij het ontwikkelprogramma voor potentials heeft de organisatie aanzienlijke vooruitgang geboekt. Potentials voelen zich nu meer gesteund en gemotiveerd om zichzelf verder te ontwikkelen, terwijl het programma heeft bijgedragen aan het aantrekken en behouden van hoogwaardig talent. De organisatie heeft nu een solide basis voor talentontwikkeling en successieplanning voor de toekomst, met als uiteindelijk doel het creëren van een veerkrachtige en toekomstbestendige organisatiecultuur.

Conclusie

De samenwerking met Schoonderwoerd heeft niet alleen geleid tot concrete verbeteringen op het gebied van talentmanagement en het ontwikkelprogramma voor potentials, maar heeft ook bijgedragen aan het versterken van de algehele bedrijfscultuur. Het programma heeft de organisatie geholpen om een omgeving te creëren waarin potentials extra worden uitgedaagd en waarin de toekomstige leiders van de organisatie worden gekoesterd en ontwikkeld, met als ultiem doel het verzekeren van duurzaam succes en groei op lange termijn.

 

Onze Incompany trainingen zijn maatwerk, dus alles is mogelijk. Bel via tel. 030-2934899 of mail naar info@schoonderwoerd.nl en we bespreken graag hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie, afdeling of team!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty