Timemanagement voor gemeente

Een lokale gemeente stond voor de uitdaging om de timemanagementvaardigheden van haar medewerkers te verbeteren om zo efficiënter te kunnen werken en stress te verminderen. Schoonderwoerd wordt benaderd om een tweedaagse timemanagement training te verzorgen, gevolgd door individuele coachsessies als afronding.

Aanpak

De tweedaagse training wordt ontworpen met een interactieve en praktische benadering, waarbij deelnemers effectieve timemanagementtechnieken leren toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Voorafgaand aan de training vullen de deelnemers een logboek en een timemanagementtest in. Tijdens de training worden onderwerpen behandeld zoals prioriteiten stellen, taken organiseren, focus en het creëren van een balans tussen werk en privéleven. Daarnaast worden praktische oefeningen en casestudies ingezet om deelnemers te helpen de geleerde technieken direct in de praktijk te brengen.

Als afronding van de training worden deelnemers individueel gecoacht, waarin zij persoonlijke uitdagingen bespreken en gericht advies krijgen. Deze sessie biedt deelnemers de gelegenheid om hun nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen op hun specifieke situaties en eventuele obstakels te overwinnen.

Resultaten

Dankzij de tweedaagse timemanagement training en individuele coachsessies ervaren de medewerkers van de gemeente significante verbeteringen in hun timemanagementvaardigheden en werkprocessen. Deelnemers rapporteren een vermindering van stress en een toename van productiviteit en effectiviteit in hun dagelijkse taken. Bovendien leidt de training tot een verbeterde samenwerking binnen teams en een betere balans tussen werk en privéleven.

De individuele coachsessies helpen deelnemers om persoonlijke uitdagingen aan te pakken en concrete actieplannen te ontwikkelen voor verdere groei en ontwikkeling. Als gevolg hiervan profiteert de gemeente van een beter georganiseerde en veerkrachtige workforce, wat bijdraagt aan het verbeteren van de algehele dienstverlening.

 

Onze Incompany trainingen zijn maatwerk, dus alles is mogelijk. Bel via tel. 030-2934899 of mail naar info@schoonderwoerd.nl en we bespreken graag hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie, afdeling of team!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty