Klooster-retraite

De vijf dagen van de klooster-retraite staan in het teken van rust, bezinning, verdieping, beweging, creativiteit en stilte. Écht even een moment voor jezelf!

Duur 3 of meer dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 12
Investering € 1577 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Vitaliteit & werkplezier
10 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Herberg het Klooster - Klooster-retraite Schoonderwoerd
Overzicht

Wanneer je de hectiek van alledag even achter je laat komt er ruimte voor meer effectiviteit, rust en kwaliteit. Luisteren naar wat de stilte jou te vertellen heeft, want in ware stilte is er meer te horen dan je zou verwachten. De kwaliteit van rust en stilte geeft verdieping aan je leven en werk, en maakt het mogelijk ook de ander vanuit een ander licht te bezien. Het zijn juist die momenten van rust dat je de ware kwaliteiten van jezelf dusdanig tegen kunt komen. Zo kun je die na de retraite als vanzelf inzetten om met minder moeite meer succes te behalen, zodat je jezelf als gelukkiger en krachtiger kunt ervaren.

De retraite is geschikt voor iedereen die

– de tijd wil nemen om naar diepere lagen in zichzelf op zoek te gaan en te ontdekken welke kwaliteiten daaronder liggen;

– meer uit het leven, werk en relaties wil halen, doordat je een breder perspectief aangeboden krijgt;

– de kwaliteit van de stilte in de verbinding wil ervaren die soms in het dagelijks leven in vergetelheid raken.

Het programma is toegankelijk voor iedereen ongeacht opleiding, ervaring, leeftijd.

klooster retraite
17 november 2020
"In een prachtig omgeving tot rust en mezelf gekomen. Alle dagen hadden een programma, niets moest...je mocht... en dat was fijn. Waar nodig werd persoonlijk met je gewerkt. Schone kamers, het eten was overheerlijk. Een fantastische ervaring!"
Sila Soechit
Inhoud programma

De retraite vindt plaats in het Klooster van Kloosterburen. We starten donderdagmiddag rond 14.30 uur en eindigen maandagmiddag rond 14.00 uur. De vijf dagen van de retraite staan in het teken van rust, bezinning, verdieping, beweging, creativiteit en stilte. De bevrijding ervaren van het loslaten, middels het ontwikkelde programma op verschillende stadia. Daar waar nodig is wordt er persoonlijk met je gewerkt.

24 uur in stilte en Seva’s

Het is een afwisselend programma. Elke dag beginnen we met een meditatie en sluiten we af met delen, ook op het moment dat we 24 uur geheel in stilte zullen zijn (waar we langzaam naar toe werken).

Tijdens de retraite-dagen is er ook de mogelijkheid om ‘Seva’s’ te doen. ‘Seva’ komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk: je dienstbaar maken zonder eigen belang. Het klooster biedt hierin mogelijkheden, zoals ‘werken’ in de oude fruitboomgaard, de bibliotheek of de kloosterkeuken. Zeker als het in stilte gebeurt, kun je op een diepere laag in jezelf keren. Het is een afgebakende periode die stopt als het ‘tijd’ is, ongeacht waar je mee bezig bent en hoe ver je bent.

Resultaat

Na de retraite in Kloosterburen:

– ontdek je wat echt belangrijk voor je is;

– waar jouw leven werkelijk over gaat, vanuit de diepe verbinding met jezelf (die niets forceert maar juist alles belicht vanuit kwaliteit, overvloed en aanwezigheid).

De trainers

Trainer aan het woord

Trainer aan het woord - Klooster-retraite - Schoonderwoerd
Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€986
Accommodatie
€592
Totaal
€1577

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

17 oktober 2024 tot 21 oktober 2024

Toon alle lesdagen
  • 17 oktober 2024 14:30 tot 23:00
  • 18 oktober 2024 08:00 tot 23:00
  • 19 oktober 2024 08:00 tot 23:00
  • 20 oktober 2024 08:00 tot 23:00
  • 21 oktober 2024 08:00 tot 14:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty