Zakiya Tarmach

Trainer

Ik geloof er sterk in dat elk mens uniek is én alle hulpbronnen in zich heeft om het leven op een unieke wijze te leven;
Vanuit eigen kracht en authenticiteit, in verbinding met jezelf en je omgeving.
Vandaag de dag doen we veel op de automatische piloot, er komen steeds meer prikkels op ons af en soms is het actie - reactie.
Maar wat drijft je echt? Waar sta je voor? Waar wil je naartoe?

Toen ik jaren geleden met NLP in contact kwam leerde ik mezelf / mijn binnenwereld nog veel beter kennen en alle verschillende aspecten van de mens. Daarmee is mijn ook begrip voor de ander enorm gegroeid, nu weet ik: Ieder mens is uniek. Als trainer is het mijn ambitie om mensen te begeleiden in hun eigen persoonlijk proces en dat alle uniekheid er mag zijn. Tijdens mijn trainingen vind ik het belangrijk om op een ontspannen manier en toegankelijke wijze mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik woon in Diemen, en doe regelmatig mee aan een pittige sessie bootcamp terwijl ik eigenlijk liever in de spa te vinden ben..

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty