Trainer Marnix Holleman Schoonderwoerd

Marnix Holleman

Trainer

"Als je terugkijkt om te leren van je fouten, kijk je toch vooruit.” - geïnspireerd door de vele quotes van Johan Cruijff

Zelf zeg ik vaak: "Zonder reflectie, geen groei". Motiveren, enthousiasme en ontwikkeling zijn woorden die mij als trainer kenmerken. 

De afgelopen jaren heb ik mij onder andere gericht op trainingen rondom LinkedIn, Personal branding, Netwerken en Ontwikkeladvies 45+ voor leidinggevenden. Gegrepen door zin en nut van dit vakgebied heb ik mij ontwikkeld op het brede gebied van HR. Ik ben LinkedIn-ambassadeur en heb al meer dan 100 professionals geholpen aan een verbeterde zichtbaarheid op LinkedIn!

Naast de vele uren die ik besteed aan werk, is er gelukkig ook veel tijd over voor mijn twee dochters en een druk sociaal leven dat gekenmerkt wordt door hardlopen, motorrijden, kiten, koken en muziek. 


icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty