Trainer Anke Koster Schoonderwoerd

Anke Koster

Trainer

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en heb een aantal jaren gewerkt als consultant op het gebied van risicomanagement. Binnen dit vakgebied ben ik vooral uitgedaagd door het menselijke aspect. Hoe zorg je dat een organisatie daadwerkelijk haar risico's kent en daar op een goede maatschappelijk verantwoorde manier mee omgaat?

Gegrepen door de impact van de mens binnen dit vakgebied heb ik mij ontwikkeld op het brede gebied van HR. Zowel recruitment, loopbaanbegeleiding (en daarbij de inzet van social media), alsmede het begeleiden van reorganisaties behoren tot mijn repertoire. De afgelopen jaren heb ik mij gericht op trainingen rond social media en personal branding. Ik ben officieel LinkedIn-ambassadeur en heb ik deze rol al meer dan duizend professionals geholpen aan een verbeterde zichtbaarheid op LinkedIn.

Enthousiasme, passie en verbinden zijn woorden die mij kenmerken. Mensen in hun kracht zetten geeft mij energie. Hierbij gebruik ik zowel een-op-een coaching, trainingen en teambuilding. In de afgelopen jaren heb ik vele teams gefaciliteerd in hun teambuilding. MBTI, Belbin, het enneagram en de temperamentleer zet ik hiervoor met plezier in.

Naast de vele uren die ik besteed aan werk is er gelukkig ook veel tijd voor mijn ondernemende man, drie sportieve zonen en een druk sociaal leven dat gekenmerkt wordt door koken, lezen en muziek.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty