Terug naar alle inspiratie
09 mei 2020

Doe Huna | Love, respect & hang loose!

Stel je voor: je zit op een eiland en daar is het niet altijd pais en vree. Hoe zorg je dat iedereen tevreden en harmonieus blijft? Huna, een filosofie gebaseerd op Hawaïaanse religies en overtuigingen, heeft het antwoord.

Blog - Doe als Huna's

Een voorbeeld: je woont op een klein eiland in de Stille oceaan met een heleboel anderen. Je bent het niet altijd met elkaar eens, hebt verschillende ideeën over zaken, maar je kunt niet van het eiland af. Hoe ga je daar mee om? Huna is een filosofie gebaseerd op eeuwenoude levenslessen en overtuigingen van de bewoners van Hawaï. Het beschrijft hoe je het beste uit een groep haalt en effectief met elkaar communiceert.

De grondleggers van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), die in de jaren ‘70 onder meer op Hawaii bijeenkwamen, hebben Huna praktisch en zakelijk toepasbaar gemaakt. Dat zijn uiteindelijk de NLP-vooronderstellingen geworden zoals we die nu kennen. Tijdens onze trainingen blijken deze vooronderstellingen nog steeds actueel.

Effectief communiceren vormt de basis voor een prettige samenwerking met collega’s en klanten. Vertrouwen op elkaar, effectief feedback geven én kunnen ontvangen is daarvoor essentieel. Haal jij het beste uit de samenwerking met anderen?

Ontdek wat de NLP-vooronderstellingen voor jou doen

Ga in de training NLP stap 1 mee naar Hawaï en maak kennis met de wijsheden van de Kahuna’s. Je zit tijdens deze training weinig op een stoel maar gaat met elkaar en praktisch aan de slag. Na iedere trainingsdag ga je naar huis met nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen.

Lees ook onze blogs over de 15 NLP-vooronderstellingen:

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty