Yvonne Hospers

Trainer

‘Ik wilde dat ik de moed had gehad om mijn eigen leven te leven. En niet het leven dat anderen van mij verwachten.’

De Australische verpleegster Bronnie Ware heeft onder een grote groep ouderen onderzocht waar ze spijt van hadden in hun laatste dagen en dit stond schrikbarend genoeg, op de eerste plaats.

Dus hoe gaaf is het, nu we dit weten, dat we stappen kunnen zetten om dit te voorkomen. En daar ligt nu precies mijn missie. Je te helpen ontdekken hoe jouw pad eruit mag zien en hoe jij die wilt bewandelen. En je handvatten aan te reiken om dit ook daadwerkelijk te doen.

Ik heb het zelf mogen ervaren. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Overheid waarvan de laatste 18 jaar in managementfuncties, ben ik op onderzoek uitgegaan. Zo is mijn pad als trainer begonnen.

Sinds 2013 geef ik diverse trainingen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling. En ik voel mij daarbij als een vis in het water. Vanuit mijn kernwaarden Authenticiteit, Creativiteit, Energie en Plezier, ga ik met jou of je organisatie aan de slag.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het klussen in ons huis, een Rijksmonument uit 1730 in het centrum van Middelburg. Daarnaast ben ik ook veel te vinden op en bij het water. Zo geeft het wonen in Zeeland mij een heerlijk vakantiegevoel.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty