Susan Theunissen

Susan Theunissen

Trainer

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen zodat ze optimaal tot bloei komen in de organisatie waar ze werken. Dit doe ik door het verzorgen van trainingen op diverse gebieden: van persoonlijk leiderschap tot coachend leidinggeven; van zakelijke gespreksvoering tot assertiviteitstrainingen. Als trainer ben ik energiek, praktisch, resultaatgericht, warm, betrokken en met oog voor mens en resultaat. En altijd vanuit liefde voor en nieuwsgierigheid naar de deelnemers. Daarnaast leg ik als PCC-gecertificeerd coach feilloos de vinger op de zere plek en werk samen met deelnemers aan het bereiken van doelen.

Ik heb een professionele achtergrond in het HR-advies en sinds 2016 ben ik werkzaam als zelfstandig trainer en coach. De beste beslissing ooit. Ik volgde daar een tweejarige opleiding tot Senior Coach voor en diverse kortere opleidingen/trainingen om me in het trainersvak te bekwamen. Mijn levensinstelling is positief en ik bekijk de wereld om me heen open en nieuwsgierig. Mijn motto is: work hard, play hard, rest hard en ik leef vanuit de waarden vrijheid, verbinding en nieuwsgierigheid. Als ik niet aan het werk ben, ben ik het liefst op reis met mijn gezin of zit ik op ons bootje op de Lek.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty