Trainer Shanna Proost Schoonderwoerd

Shanna Proost

Trainer

"Waar je talenten en behoeften van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping." - Aristoteles.

Het was mij al vroeg duidelijk dat ik mensen, communicatie en gedrag en de samenhang daarvan, onwijs interessant vind. Het kan ook niet anders dan dat ik hier mijn werk van heb gemaakt. Op jonge leeftijd ben ik gestart met fulltime werken bij C&A, daarnaast volgde ik de HBO studie Small Business & Retail Management. Terwijl ik mij in de theorie over mensen, marketing en gedrag aan het verdiepen was had ik een missie: de jongste storemanager bij één van de grootste Retail organisaties van Nederland te worden. En dat is gelukt. Op 20-jarige leeftijd had ik mijn eigen filiaal bij C&A en was ik verantwoordelijk voor een miljoenenomzet.

Ik besefte al te goed dat de successen die ik vierde niet alleen voort kwamen uit mijn eigen inzet, maar ook uit die van de mensen om mij heen. Mijn eigen gedrag en communicatie had regelrecht invloed op de mensen om mij heen en daarmee op de successen die wij samen vierden. Ik besefte dat deze wisselwerking niet alleen van toepassing was op mijn werk en carrière, maar dat dit de wijze is hoe 'het leven werkt'. Dit vond ik zo'n een interessant gegeven, dat ik besloot mij hier verder in te verdiepen en mij hier meer in te bekwamen.

Vervolgens ging ik investeren in mijzelf om specialist te worden in mensen, gedrag en communicatie. Ik heb de NLP Practitioner-, NLP Master- en NLP trainers opleiding gevolgd om mijn kennis te vergroten en mijn talenten meer te ontwikkelen. Nu ben ik internationaal gecertificeerd NLP-trainer en is het aan mij om jou te inspireren en te laten groeien.

Mijn missie? Door middel van persoonlijke ontwikkeling mensen te laten worden wie ze zijn, en zo hun persoonlijk en zakelijk succes te vergroten.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty