Nicole Timmermans Schoonderwoerd

Nicole Timmermans

Bestuur

Van origine ben ik klinisch psycholoog, maar heb altijd in de wereld van Training en Opleiding gewerkt, voornamelijk bij Schouten & Nelissen. In deze branche heb ik allerlei functies bekleed, van trainer/adviseur tot salesmanager en directeur. Door de jaren heen is de focus steeds meer verschoven naar managementrollen, maar ik begeleid en coach nog steeds ondernemers, directies en organisaties, die een persoonlijk of een verandervraagstuk hebben.

Ik haal voldoening uit het versterken van mensen in organisaties, op welke manier dan ook. Samen meters maken, doelen bereiken en onderweg veel plezier hebben, dat is de mooiste combinatie. Mijn ambitie is altijd om juist dat voor elkaar te krijgen!

Mijn insteek kenmerkt zich door een houding waarin teamwork, gelijkwaardigheid, integriteit, open communicatie en samen aanpakken de leidende karakteristieken zijn. En waarin wrijving niet wordt geschuwd of vermeden, maar ten gunste van de opdracht of ambitie wordt gekeerd.

Het mooiste werk vind ik als ik vanuit de achtergrond mee kan denken, mijn visie mag geven of af en toe een zetje een andere richting zodat anderen nóg beter worden in wat ze al doen.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty