Marijke Byrne

Hoofdkantoor

"Organiseren en zorgen dat het klopt…daar hou ik van!"

Een heel groot deel van mijn werkzame leven heb ik voor de Media Academie in Hilversum gewerkt. Ik organiseerde en coördineerde daar trainingen op het gebied van presentatie, interview, woordvoering, journalistiek en regie. In 2017 is besloten de activiteiten van de Media Academie te stoppen en zat ik voor het eerst in mijn leven zonder werk. Gelukkig vond ik uiteindelijk weer een mooie baan bij Schoonderwoerd.

Sinds september 2018 bestier ik samen met Dewi en Karlijn het Hoofdkantoor. Met z’n drieën zorgen we ervoor dat onze trainers kunnen doen waar ze goed in zijn door de randvoorwaarden voor het geven van een goede training te creëren en te faciliteren, wat weer resulteert in blije en tevreden klanten. Organiseren en zorgen dat het klopt… ik zit hier op mijn plek!

Enkele eigenschappen welke ik zowel privé als voor mijn werk altijd probeer in te zetten zijn; loyaliteit, flexibiliteit, relativeringsvermogen, geduld, and last but not least, humor!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty