Femke Belder

Hoofdkantoor

Bij Schoonderwoerd kan ik mijn hart ophalen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om mij optimaal en in alle vrijheid te ontwikkelen. Ik zorg voor de vormgeving van lesmaterialen en de online leeromgeving. Daarnaast draag ik bij aan promotionele activiteiten en communicatie via onze platforms. Ik krijg energie van het maken van een gaaf concept dat zorgt voor blije gezichten! Daarnaast vind ik het heerlijk om te organiseren. Ik neem graag het voortouw en weet met mijn enthousiasme, mensen warm te krijgen voor een nieuw project of evenement. Ik ben een echte doener en ga overal ‘head first’ in. Creatief, fun, betrokken en een tikkeltje chaotisch; dat is Femke!

Ik heb veel affiniteit met leren. Als je binnen je werk in je volle potentieel staat zorgt dit voor passie, energie en verbinding. Dat gun ik echt iedereen! Bij Schoonderwoerd kan ik van betekenis zijn bij de ontwikkeling van mensen en zorgen wij samen voor duurzame beweging met impact.

In mijn vrije tijd dans ik in de woonkamer like nobody is watching, dwaal ik rond op festivals of doe ik een citytrip. Bella Italia is favoriet. Ik woon met veel plezier in het mooie Utrecht met mijn man, kids, cavia’s en een Baardagaam (say what?).

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty