Diederick Kelderman

Trainer

“Door met jezelf en anderen de verbinding aan te gaan, te ontdekken, spelen en groeien ontstaat er niet alleen heel veel plezier, maar krijg je ook inzicht in wat voor je werkt.”

Onbewust was ik al vroeg bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik versleet vele uren met mijn volleybal-vrienden en waar we niet altijd de sterksten waren, wisten we wel het beste in elkaar naar boven te halen. En dat wierp zijn vruchten af! Door de high performance sfeer die we met elkaar creëerden, schoten we in niveau omhoog én brachten we ons spel naar een hoger niveau. Ondanks de sportprestaties was ik vooral gefascineerd wat deze sfeer ons persoonlijk opleverde en hoe dit ons als mens verrijkte.

Na een opleiding tot psychomotorisch therapeut en jaren te hebben gewerkt als leidinggevende in de zorg heb ik mijn passie gevonden in de wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling. Van NLP, oplossingsgericht werken tot DISC, systemisch werken, ademwerk... en meer!

Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer geloof ik in de kracht van eigenheid en wil ik anderen inspireren om trouw aan zichzelf te zijn en hun eigen weg te gaan. Met speelse drive en een scheut humor verzorg ik diverse trainingen rondom persoonlijke groei, ontwikkeling en leiderschap. Ik prikkel jou om in beweging te komen en zet aan om te experimenteren met effectiever gedrag. Mensen weer in verbinding brengen met wat écht belangrijk voor ze is, dat is wat er voor mij werkelijk toe doet!

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty