Focus- en timemanagement

Leer je prioriteiten bepalen en je focus vergroten. Met de praktische tips en tools die je meekrijgt leer je efficiënter, prettiger en beter werken. Zo creëer je rust in je hoofd en agenda. Bedenk jij vast wat je met de vrijgekomen tijd gaat doen?

Duur 1 dag
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 10
Investering € 535 (alles inbegrepen)
Categorie Persoonlijke effectiviteit
Stress time management
Overzicht

Voel jij je gehaast, heb je weinig overzicht en ben je niet tevreden over het werk dat je doet? Als je elke dag het gevoel hebt dat je achter de feiten aanloopt, ga je niet met plezier naar je werk. Je baalt van dat gejaagde gevoel: je wil de regie terug over je eigen agenda!

Alleen time management is niet genoeg om met een prettig en ontspannen gevoel aan het werk te gaan. Want wat heb je aan een efficiënte planning als je niet de concentratie hebt om productief te zijn? Focus- & timemanagement zijn beiden nodig als jij optimaal gebruik wilt maken van je tijd én aandacht!

Overzicht in je agenda, rust in je hoofd
Het is tijd voor overzicht. Zowel in je agenda als in je hoofd. Als jij een haalbare planning hebt, ervaar je rust in je hoofd. Deze training is geschikt voor jou als je efficiënter wil werken en je beter wilt concentreren. Je leert hoe je wèl aan lastige, belangrijke zaken toekomt in plaats van ze steeds maar voor je uit te schuiven.

Inhoud programma

Deze training start met het bijhouden van een logboek waarmee je inzicht krijgt in de patronen van jouw dag. We bespreken jouw logboek en je leert meer over je ontwikkelpunten. Je leert de belangrijkste vaardigheden en nieuwste tips op het gebied van planning, concentratie en bioritme. We maken steeds de koppeling met jouw persoonlijke ervaringen en aan de hand daarvan stellen we concrete actiepunten op.

Effectiever werken met een realistische planning
Wat ga je in de training doen en op welke manier (methodieken en manier van oefeningen doen, dus het ‘wat en hoe’). Want over focus is meer te leren dan je denkt! Het is geen aan- of uit knop maar een vaardigheid die je kunt trainen.

Kleine groep, grote stappen
Je volgt deze training in een kleine groep van maximaal tien deelnemers met diverse achtergronden, functies en werkvelden. Je leert thema’s vanuit verschillende invalshoeken bekijken en kunt oefenen met verschillende type mensen.

Resultaat
Na de training ga je zelf aan de slag met alle nieuwe inzichten. Na zo’n twee weken heb je een afrondend telefoongesprek met de trainer. Hierin bespreek je de laatste hobbels, zodat niets je meer in de weg staat om in volle concentratie efficiënt te werken.

Binnen no time merk je wat het effect is van deze nieuwe manier van werken. Je hebt weer regie over jouw (werk)dag.

Na het volgen van de training Focus- en timemanagement:

– Ken je jouw belemmerende patronen
– Ken je verschillende manieren om hiermee om te gaan
– Kun je bewuste keuzes maken om je dag efficiënt in te delen
– Kun je optimaal gebruik maken van jouw focus
– Heb je ruimte gecreëerd in jouw agenda en hoofd voor jouw bewuste (nieuwe) keuzes

Investering

Waar betaal je voor?

Training Eendaagse training
€445
Materiaal
€10
Accomodatiekosten De training in december wordt op locatie gegeven
€80
Totaal
€535

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

07 maart 2022 tot 07 maart 2022

Utrecht (Schoonderwoerd)

Inschrijven
Toon alle lesdagen
  • 07 maart 2022 09:30 tot 17:00

02 juni 2022 tot 02 juni 2022

Utrecht (Schoonderwoerd)

Inschrijven
Toon alle lesdagen
  • 02 juni 2022 09:30 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty