Stress of werkplezier – online workshop

Altijd druk en toch nooit klaar? De online workshop Stress of werkplezier geeft inzicht in je stressfactoren en leert je daar op een constructieve en ontspannen manier mee om te gaan.

Duur 1 dag
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 12
Investering € 131.00
Categorie Vitaliteit & werkplezier
Online training Stress of werkplezier Schoonderwoerd
Overzicht

Altijd druk en toch nooit klaar? Voortdurend aan het rennen en toch het gevoel dat het nooit genoeg is en dat het werk zich voortdurend opstapelt? Veel stress en weinig energie? Dan is het tijd om daar iets aan te doen, want stress ondergraaft je gezondheid.

Door stress te voorkomen en te lijf te gaan, krijg je weer energie en plezier in je werk. En als het werk zich toch opstapelt, weet je wat je moet doen om geen stress te krijgen en om daar ontspannen mee om te gaan. Dat maakt in een drukke wereld een wereld van verschil!

Inhoud programma

Eigenlijk is deze workshop er voor (bijna) iedereen. Wil je leren om op een snelle en effectieve manier daadkrachtig met stress en werkdruk om te gaan? Heb je een drukke baan, een hectisch privéleven of allebei, en wil je meer ontspannen door het leven gaan, dan past deze workshop perfect bij jou.

De workshop Stress of werkplezier biedt inzicht in de stressfactoren in je leven en leert je daar op een constructieve manier mee om te gaan. Je leert hoe het hoofd kunt bieden aan de werkdruk en stress kunt reduceren.

De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

Resultaat

Wanneer je deze online workshop hebt gevolgd:

  • kun je benoemen wat werkdruk of stress is en hoe je daarmee omgaat;
  • heb je inzicht in de oorzaken van stress of werkdruk;
  • kun je ontspanningstechnieken toepassen;
  • kun je tools toepassen om beter met stress om te gaan.

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • Wat is werkdruk of stress?;
 • Hoe ga jij met stress om?;
 • Inzicht in de werking van stress en werkdruk;
 • Ontspanningstechnieken.
De trainers

Trainer aan het woord

Trainer aan het woord - Online workshop stress of werkplezier - Schoonderwoerd
Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€131.00
Materiaal
Accommodatie
Totaal
€131.00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

14 oktober 2020 tot 14 oktober 2020

(Locatie nader te bepalen)

Inschrijven
Toon alle lesdagen
 • 14 oktober 2020 09:30 tot 11:30
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty