Sprankelend Presenteren

Wil je effectiever leren presenteren? Mensen raken met je boodschap en beter worden in storytelling? Na de training Sprankelend Presenteren zullen mensen jou en je presentatie niet snel vergeten.

Duur 2 dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 9
Investering € 1124 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Communicatie & samenwerken
9,7 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Training Sprankelend presenteren Schoonderwoerd
Overzicht

Sommige presentaties zijn niet sprankelend te maken. Tenminste, dat denk je misschien. Mis! Sprankelen zit in de vorm van je boodschap en de manier waarop jij die brengt. Het gaat om hoe jij contact legt en een verhaal vertelt, kun je mensen overtuigen, verrassen en inspireren. Zélfs met een presentatie over tegenvallende jaarcijfers.

Leer presenteren met impact

Deze training is geschikt voor jou als je regelmatig een (professionele) presentatie geeft waarin je mensen wilt raken, iets mee wilt geven of in beweging wilt zetten. Daarbij maakt het onderwerp van je presentatie niet uit. Sprankelend presenteren werkt voor iedereen, zelfs wanneer je weerstand verwacht vanuit het publiek. Bij een goede presentatie draait het om écht contact maken met je publiek – meteen de aandacht pakken, vasthouden en impact maken. En dat is wat jij wil.

23 juni 2020
"Hele leuke en nuttige training! Presenteren is absoluut niet mijn hobby. Achteraf kan ik echter zeggen dat ik er zelfs plezier in heb gehad. Dit komt met name door de prettige en 'veilige' sfeer die wordt gecreëerd door de trainers."
M. Wubben
Inhoud programma

In de tweedaagse training Sprankelend presenteren ga je werken aan jouw specifieke leerdoelen op het gebied van presenteren. Tijdens de training sta je veel voor de groep en krijg je feedback van de trainer en de andere deelnemers.

Je leert hoe je een goede presentatie opbouwt. Hoe krijg je je publiek in 30 seconden op het puntje van hun stoel? Daarnaast werken we aan vorm, inhoud, contact leggen met je publiek en aan hoe je kunt aansluiten op wensen, situaties en vragen uit de zaal. Zodat jij straks zonder moeite een stevige presentatie kunt neerzetten!

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Het voorbereiden en geven van een overtuigende presentatie;
  • Hoe je vanaf de start de aandacht van het publiek kan pakken;
  • Manieren om je publiek aan te spreken of aan te sporen;
  • Omgaan met vragen en deze positief beantwoorden;
  • Storytelling: hoe gebruik je persoonlijke ervaringen in je professionele presentatie?;
  • Metaforen, visuals en andere instrumenten inzetten voor blijvende aandacht;
  • Taal, lichaamstaal, uitstraling, bereik, stemgebruik en ademhaling;
  • Een verrassende en pakkende afsluiting.
De trainers

Trainer aan het woord

Trainer aan het woord - Sprankelend presenteren - Schoonderwoerd
Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€926
Materiaal
€15
Accommodatie
€183
Totaal
€1124

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty