Regisseur van eigen Loopbaan

Met de juiste loopbaanbegeleiding krijg je inzicht in waar je goed in bent en wat je echt graag doet. Kom achter je talenten en ontwikkelmogelijkheden – maak een persoonlijk loopbaanplan en krijg de regie (weer) in handen.

Duur 3 of meer dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 11
Investering € 1392 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Loopbaan & mobiliteit
8,5 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Training Regisseur van eigen loopbaan Schoonderwoerd
Overzicht

Wie ben jij en hoe kom jij, met al je talenten, het beste tot je recht in je huidige of toekomstige baan?

Ooit kom je op het punt waarop dergelijke vragen door je hoofd spoken. Door de waan van de dag ben je een beetje kwijtgeraakt wat jij graag wilt en waar je goed in bent, zeker als je al langere tijd hetzelfde werk doet. Met de training Regisseur van Eigen Loopbaan geef je een nieuwe impuls aan je loopbaan.

Op zoek naar jouw talenten en ontwikkelmogelijkheden
Deze training is geschikt voor jou als je jouw eigen talent, drijfveren en motivatie weer scherp wilt krijgen. Of als je al een tijdje in een functie of organisatie zit en toe bent aan de volgende stap of een nieuwe toekomst, alleen je weet niet hoe. Om uiteindelijk weer met plezier en hernieuwde energie naar werk te gaan, in je huidige functie of in een ander functie.

26 juni 2020
“Fantastische oefeningen om mijzelf te leren kennen en met name veel handvatten om wakker geschud te worden met wat ik nu echt uit mijn loopbaan wil halen!”
Inhoud programma

In de driedaagse training Regisseur van je Eigen Loopbaan ga je aan de slag met de volgende vier thema’s: jouw unieke verhaal, overtuigingen, nieuwe toekomst en persoonlijke actieplan. Ter voorbereiding op de training krijg je een aantal opdrachten om je leerdoelen scherp te krijgen. Met diverse methoden en technieken, waarin denken, voelen en handelen weer met elkaar in verbinding komen, raak je weer geïnspireerd. Je krijgt weer inzicht in jezelf en weet hoe je jouw loopbaan verder kunt vormgeven. Na de training heb je een duidelijk en persoonlijk actieplan – jij bent weer de regisseur van je eigen loopbaan en hebt nieuwe energie om hiermee aan de slag te gaan!

Thuis leren met aNewSPring
Bij deze training maken we aanvullend gebruik van een online leerplatform: aNewSpring. Daar vind je o.a. opdrachten, theorie/modellen, plus tips en ervaringen. Online sparren met de trainer én leren van (de processen van) andere deelnemers kan hier ook! Door de combinatie met klassikaal leren kun je met jouw nieuwe of vernieuwde kennis straks nog meer verschil maken in de praktijk.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Jouw unieke verhaal: inzicht in jouw uniekheid, je talent, je kwaliteiten en je expertise
  • Jouw overtuigingen: welke beren zie op de weg? Wat zijn jouw waarden, welke keuzes maak jij en welke invloed heb jij?
  • Jouw nieuwe toekomst: hoe ziet die eruit? Wat inspireert jou, waar krijg je energie van?
  • Jouw persoonlijke actieplan en hoe nu verder? Wat ga je concreet doen?
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€1097
Materiaal
€38
Accommodatie
€257
Totaal
€1392

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty