Proactief werken en leven – online workshop

Er zijn situaties waarin je het gevoel hebt vast te zitten. Wat kun je wél doen om de gang van zaken positief te beïnvloeden? In Proactief werken en leven leer je alles het gebruik maken van de juiste mogelijkheden.

Duur 2 uur
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 9
Investering € 140 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Persoonlijke effectiviteit
Online training Pro-actief werken en leven Schoonderwoerd
Overzicht

Er zijn situaties waarin je het gevoel hebt vast te zitten. Het loopt niet zoals je wilt, maar wat kun je eraan doen? Het gaat buiten je om, een ander ligt dwars of die andere afdeling, leidinggevende of collega bepaalt wat er gebeurt. Hoe trek je zo’n situatie, in je werk of privé, weer vlot? Wat kun je wél doen om de gang van zaken positief te beïnvloeden? Aan de slag!

Deze online workshop is geschikt voor iedereen die op een snelle en effectieve wijze wil leren om pro-actiever te handelen, bijvoorbeeld als je nu merkt dat je je doelen niet haalt, of als je je te veel zorgen maakt om dingen waarop je denkt geen invloed op te hebben.

Inhoud programma

In de workshop Proactief werken en leven merk je dat er veel mogelijkheden zijn en leer je om daar gebruik van te maken, zodat je zelf weer het heft in handen kunt nemen en je actief kunt opstellen om de situatie een positieve wending te geven.

De workshops zijn live en interactief, alsof je met de trainer en de andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel. Deze workshops worden gegeven in de vorm van ‘virtual classrooms’ en duren steeds 2 uur. Je volgt deze in een kleine groep van 4-12 deelnemers.

Resultaat

Wanneer je de online workshop Proactief werken en leven hebt gevolgd:

    • weet je wat proactief en reactief gedrag is;
    • ken je de cirkel van invloed en betrokkenheid;
    • heb je inzicht in je eigen cirkel van invloed en betrokkenheid;
    • kun je je proactiever gedragen.
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€140

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty