Persoonlijke Effectiviteit

Tijdens het ontwikkeltraject Persoonlijke Effectiviteit ga je onder begeleiding van een ervaren trainer intensief aan de slag met jouw ontwikkelpunten rondom het thema persoonlijk leiderschap.

Duur 3 of meer dagen
Soort training Online
Max. aantal deelnemers 11
Investering € 2128 (alles inbegrepen)
Categorie Persoonlijke effectiviteit
8,7 Gemiddeld cijfer voor deze training op Springest
Training Persoonlijke effectiviteit Schoonderwoerd
Overzicht

Persoonlijke Effectiviteit, een van de meest intensieve trajecten van Schoonderwoerd, is een persoonlijk ontwikkeltraject. In deze training ga je intensief aan de slag met jouw ontwikkelpunten rondom het thema persoonlijk leiderschap.

Je gaat barrières doorbreken en zoekt jouw stretchzones op waarin je jezelf zult verrassen en overwinnen. Reken af met onechte voorstellingen, verwachtingen en ogenschijnlijke zekerheden – hou jezelf een spiegel voor en neem de verantwoordelijkheid. Wij leren je vanuit je talenten en eigen kracht te positioneren om zo jouw omgeving positief te beïnvloeden.

Deze training is geschikt voor jou als je

 • jezelf écht wilt leren kennen;
 • oude patronen wilt doorbreken;
 • jezelf authentieker en duidelijker wilt positioneren;
 • een boost kunt gebruiken in je zelfvertrouwen;
 • helder wilt krijgen wat je lange termijn-doelen en prioriteiten zijn;
 • op zoek bent naar betekenisgeving.
Inhoud programma

We gaan aan de slag door verschillende theorieën uit de psychologie uit te lichten en op jouw ontwikkelwensen toe te passen. Het is een traject op maat, waarin de theorie wordt afgewisseld met verrassende en interactieve oefeningen die speciaal op jouw leervraag zijn afgestemd. Er zijn 5 groepsbijeenkomsten van een hele dag, met een tussenliggende periode van minimaal één week.

Het ontwikkeltraject Persoonlijke Effectiviteit is zorgvuldig opgebouwd volgens de leerstrategieën van Kolb, waardoor je het geleerde duurzaam leert toepassen in je dagelijkse handelen. De leerstrategieën (ervaren, reflecteren, begripsvorming en experimenteren) worden geïntegreerd ingezet door het gehele traject, voor maximaal leerresultaat.

aNewSpring

Bij deze training maken we aanvullend gebruik van een online leerplatform: aNewSpring. Daar vind je o.a. opdrachten, theorie/modellen, plus tips en ervaringen. Online sparren met de trainer én leren van (de processen van) andere deelnemers kan hier ook! Door de combinatie met klassikaal leren kun je met jouw nieuwe of vernieuwde kennis straks nog meer verschil maken in de praktijk.

Persoonlijk leiderschap betekent krachtige keuzes durven maken

Na het volgen van deze training heb je die factoren opgeruimd die je belemmeren te zijn wie je bent en te doen wat jij wilt doen. Je zelfvertrouwen is gegroeid, je weet wat je wilt en waarvoor je staat, én je bent niet bang meer om uit je comfortzone te komen en jezelf te laten zien.

Daar profiteer je ook van in je werk. Jouw meerwaarde voor de organisatie is toegenomen omdat je niet snel vervalt in belemmerende gedragspatronen. Je handelen is niet langer een automatisme, maar een bewuste keuze.

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • Zicht op gedrag: wat zijn je voorkeursgedragingen? (Myers Briggs Type Indicator);
 • Proactief versus reactief leven;
 • Overwinning op jezelf: emotionele intelligentie;
 • Assertiviteit en zelfvertrouwen.
 • Overwinning op jouw omgeving: positioneren en beïnvloeden;
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€1703
Materiaal
€25
Accommodatie
€400
Totaal
€2128

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

25 februari 2022 tot 22 april 2022

Utrecht (Schoonderwoerd)

Inschrijven
Toon alle lesdagen
 • 25 februari 2022 09:30 tot 17:00
 • 11 maart 2022 09:30 tot 17:00
 • 25 maart 2022 09:30 tot 17:00
 • 08 april 2022 09:30 tot 17:00
 • 22 april 2022 09:30 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty