Helaas moeten ook wij onze prijzen verhogen. De prijzen van onze trainingen worden per 1 januari 2023 verhoogd met 4,6%.

Persoonlijke Effectiviteit

Dit is een intensieve traject ga je aan de slag met jouw ontwikkelpunten rondom het thema persoonlijk leiderschap. Reken af met onechte voorstellingen, verwachtingen en ogenschijnlijke zekerheden Wij leren je je talenten en eigen kracht in te zetten.

Duur 3 of meer dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 9
Investering € 1336 (alles inbegrepen excl. BTW)
Categorie Leiderschap
Schoonderwoerd leiderschap
Overzicht

Persoonlijke Effectiviteit, is een een intensief traject van Schoonderwoerd, en het is vooral een persoonlijk ontwikkeltraject. In deze training ga je aan de slag met jouw ontwikkelpunten rondom het thema persoonlijk leiderschap.
Je gaat barrières doorbreken en zoekt jouw stretchzones op waarin je jezelf zult verrassen en overwinnen. Reken af met onechte voorstellingen, verwachtingen en ogenschijnlijke zekerheden – hou jezelf een spiegel voor en neem de verantwoordelijkheid. Wij leren je vanuit je talenten en eigen kracht te positioneren om zo jouw omgeving positief te beïnvloeden.

In deze training zul je jezelf écht leren kennen. Je doorbreekt oude patronen en krijgt een boost in je zelfvertrouwen. Je leert wat jou motiveert en inspireert om jezelf vanuit daar authentieker en duidelijker te positioneren. Op basis hiervan krijg je je lange termijn-doelen en prioriteiten weer helder voor de geest.

Inhoud programma

We gaan aan de slag door verschillende theorieën uit de psychologie uit te lichten en op jouw ontwikkelwensen toe te passen. Het is een traject op maat, waarin de theorie wordt afgewisseld met verrassende en interactieve oefeningen die speciaal op jouw leervraag zijn afgestemd. Er zijn 3 groepsbijeenkomsten van een hele dag, met een tussenliggende periode van minimaal één week.

Duurzame kennis en praktijk

Het ontwikkeltraject Persoonlijke Effectiviteit is zorgvuldig opgebouwd volgens de leerstrategieën van Kolb, waardoor je het geleerde duurzaam leert toepassen in je dagelijkse handelen. De leerstrategieën (ervaren, reflecteren, begripsvorming en experimenteren) worden geïntegreerd ingezet gedurende de 3 dagen, voor maximaal leerresultaat.

aNewSpring

Bij deze training maken we aanvullend gebruik van een online leerplatform: aNewSpring. Daar vind je o.a. opdrachten, theorie/modellen, plus tips en ervaringen. Online sparren met de trainer én leren van (de processen van) andere deelnemers kan hier ook! Door de combinatie met klassikaal leren kun je met jouw nieuwe of vernieuwde kennis straks nog meer verschil maken in de praktijk.

Persoonlijk leiderschap betekent krachtige keuzes durven maken

Na het volgen van deze training heb je die factoren opgeruimd die je belemmeren te zijn wie je bent en te doen wat jij wilt doen. Je zelfvertrouwen is gegroeid, je weet wat je wilt en waarvoor je staat, én je bent niet bang meer om uit je comfortzone te komen en jezelf te laten zien.

Daar profiteer je ook van in je werk. Jouw meerwaarde voor de organisatie is toegenomen omdat je niet snel vervalt in belemmerende gedragspatronen. Je handelen is niet langer een automatisme, maar een bewuste keuze.

Resultaat

Persoonlijk leiderschap betekent krachtige keuzes durven maken. Je wordt gesterkt in je zelfvertrouwen waardoor je meer voor jezelf opkomt en uitdagingen niet langer uit de weg gaat. Je vervalt niet snel meer in belemmerende gedragspatronen en je handelen is niet langer een automatisme, maar een bewuste keuze.

Na het volgen van deze training:

– Kun je ongehinderd zijn wie je bent en doen wat jij wilt doen.
– Kun je helder aangeven wat je wilt en waar je voor staat.
– Kun je uit je comfortzone te komen en jezelf laten zien.
– Ken je jouw meerwaarde voor de organisatie.

De volgende onderwerpen worden behandeld

  • Zicht op je huidige gedrag
  • Proactief versus reactief leven
  • Overwinning op jezelf: emotionele intelligentie
  • Assertiviteit en zelfvertrouwen
  • Overwinning op jouw omgeving: positioneren en beïnvloeden
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€1049
Materiaal
€41
Accomodatie
€246
Totaal
€1336

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty