Persoonlijk leiderschap; de volgende stap

Is het voor jou tijd om vitale keuzes in je leven te maken en werk te realiseren? Dan is het programma Persoonlijk Leiderschap voor jou!

Duur 3 of meer dagen
Soort training Klassikaal
Max. aantal deelnemers 12
Investering € 3420
Categorie Persoonlijke effectiviteit
Programma Persoonlijk leiderschap - de volgende stap
Overzicht

We leven in een tijd waarin er veel vragen zijn rond gezondheid, leven en werk. Wellicht verandert er in deze tijd ook veel in jouw leven en loop je rond met vragen en wensen die je steeds voor je uitschuift.

Je weet behoorlijk goed hoe je in elkaar zit, maar komt (te) weinig in actie. Je wacht af hoe het met je werk en je leven gaat, terwijl jouw energie er al langer uit is en je van binnen steeds leger voelt. Tegelijkertijd wil je van alles en blijf je jezelf verhalen vertellen als ‘te druk’, ‘nu niet het goede moment’ of andere redenen om niet in actie te komen. Of je weet niet wat je wilt in je werk en leven en wacht op de oplossing van buiten.

Als er ooit een tijd was om het anders te doen, is het nu! Dit programma gaat niet over aanleren, maar eerder over afleren èn hoe je je volle potentiële kracht in durft te zetten om vervolgens te gaan doen. Je leert ruimte te maken in je eigen gecreëerde gevangenis van jouw denken en overtuigingen over hoe je werk en je leven zou moeten gaan.

Kies om te beginnen aan jouw mooiste jaar ooit

Wat nou als het komend jaar jouw mooiste jaar ooit wordt? Welke deur gaat er voor jou open? Dit is een programma waarin jij jouw mooiste keuzes maakt, onderweg leert en realiseert. Jij gaat concreet werken naar ervaringen en inzichten vanuit acties in je werk en de rest van je leven. De geleerde lessen leiden tot nieuwe acties. Je loopt als het ware over de brug naar jouw toekomst, terwijl je hem bouwt.

We gaan resultaatgericht aan de slag met hetgeen je (al langer) wilt, wat je daarvoor doet en alles waar je nu voor jezelf de belemmering bent. Kortom: de vrijheid terugvinden om zelf te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor wat jij werkelijk wilt.

Inhoud programma

Het programma Persoonlijk leiderschap; de volgende stap gaat er van uit dat jij al behoorlijke zelfkennis en zelfinzicht hebt opgedaan, bijvoorbeeld door training of andere ervaringen. Is het voor jou tijd om vitale keuzes in je leven te maken en werk te realiseren? Dan is dit een programma voor jou!

Gedurende zes maanden ga je jouw vitale levenskeuzes leren vormgeven, door te handelen en diepgaand te leren wat wel en niet werkt voor jou. Het eerste blok bestaat uit twee dagen met een avond deel en overnachting. We gaan aan de slag met vier pijlers:

1. Houvast vinden

Welke potentie en kwaliteiten je van nature hebt meegekregen? Je onderzoekt je eigen natuurlijke kracht en bent nieuwsgierig naar wat het leven je geeft en heeft gegeven tot nu toe. Je destilleert aan welke belangrijkste waarde(n) je trouw wilt zijn en maakt daar concreet je eigen recept voor succesvol handelen en leren.

2. Ruimte maken en deur open zetten

Je maakt ruimte en geeft richting aan de voor jou mooiste mogelijkheid om jouw leven en werk vorm te geven in de (nabije) toekomst. Daarnaast maak je ruimte door uit je eigen mentale gevangenis te stappen die jezelf hebt gecreëerd gedurende je leven en werk.

3. Kracht gebruiken

Welke beweging wil je realiseren en welke steun en support heb je daarbij nodig? Wel zelf doen en niet alleen realiseren. Je creëert zicht op hoe je innerlijke krachtenveld is aangelijnd op de richting en ruimte die jij wilt maken.

4. Beweging in handelen vormgeven en al doende leren

Daarna ga je vanuit de gekozen richting acties bedenken en doen zodat je nog beter leert over wat wel en niet werkt voor jou. Na drie en zes maanden kom je als groep weer bij elkaar en tussentijds heb je contact met je buddy en met een van de trainers om je keuzes en handelen steeds verfijnder vorm te geven.

Het resultaat

Het programma Persoonlijk leiderschap; de volgende stap levert de volgende resultaten op:

 • In 6 maanden stappen zetten die je in 3 tot 6 jaar niet hebt (kunnen) zetten;
 • Een manier van waarnemen, handelen en leren, waar je daarna zelfstandig mee verder kan;
 • Vanuit jouw eigen volle potentie durven kiezen en handelen;
 • Beter in staat jouw werk vanuit jezelf vorm te geven.

De volgende onderwerpen worden behandeld

 • 'Jouw mooiste jaar ooit';
 • Doelen stellen voor het komende halfjaar;
 • Hoe zorg je voor acties met impact voor elke 30 dagen?;
 • Succesvol handelen en onderweg leren;
 • Coaching;
 • Reflecteren op jezelf.
De trainers Deze training wordt gegeven door
Investering

Waar betaal je voor?

Training
€2950
Materiaal
€20
Accommodatie
€450
Totaal
€3420

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Data en locatie

Wanneer wil je starten?

05 oktober 2021 tot 15 april 2022

Soesterberg (Kontakt der Kontinenten), Utrecht (Schoonderwoerd)

Inschrijven
Toon alle lesdagen
 • 05 oktober 2021 09:30 tot 21:00
 • 06 oktober 2021 09:30 tot 17:00
 • 19 januari 2022 09:30 tot 17:00
 • 15 april 2022 09:30 tot 17:00
icon-play icon-price icon-category close icon-arrowlong wiggle wiggle icon-download icon-training icon-arrow icon-attendees icon-calendar icon-check-orange icon-check-white icon-copylink logo-linkedin logo-twitter logo-facebook icon-download icon-dropdown-black icon-dropdown-orange logo-bf logo-gi logo-il logo-tt logo-ty